Sadece çikolata kisti olanlar

Bhrygz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
108
53
29
Çikolata kistinden kurtulmak için hamile kalmak için neler yaptınız

Ben de bugün öğrendim 4 aydır bizim de olmuyor maalesef. Nedeni buymuş.

Laparoskopi ile aldırdım geçen ay 6 cm olmuştu. 2 senedir hamile kalamadim. Simdi tekrar normal yolla denicez . Ilk çocuğum da 2 cm le kalmıştım hamile ama hormon tedavisi uygulandı 3 ay. Sonra hemen hamile kalmistim

Benim ilk çk. Kistim 8 cm di ameliyatlık bir boyut olmasına rağmen doktorum ilaçlarla eritti.2 ay sonra tekrar çıktı 6 cm ve tekrar erittik. Şükür ameliyat olmadım çünkü tekrarlaması muhtemel 1.5 senedir hamile kalamıyorum ama çk. Kistim yok şu an ocak ayında da hsg çektirdim herhangi bir tahribat falan da yapmamış.. Benimki tüplerde değil kasık boşluğumdaydı. Allah herkese şifa versin inş hayırlısıyla hamilelik haberimizi alırız bizde.

Benim de var çikolata kistim maalesef daha önce kalp durması sonucu bi kürtajım var sonrasında korunmadan deniyoruz ama henüz gebelik elde edebilmiş değilim Allah isteyen herkese de bizlere de nasip etsin anneliği sağlıklı hayırlı evlatlarla

Aminn cumlemizin

Hangi ilaçlarla erittin ne kadar süre kullandın

ben daha önce 7 cm aldırdım o zaman daha evlenmemiştim snra tekrar yeniledi şu anda 6.5 cm ve 13 aydır henüz hamile kalamadım ilk aşılamam tutmadı

merhabalar ben de daha önce 2 kez çikolata kistinden (2008 de 9 cmken,2013 de de aynı boyuttaydı yenileyip duruyor) ameliyat olmuştum. şuan yeni kistim de 9 cm olmuş durumda 2 yıldır benimle . tüp bebek tedavisine başladık 2 gün önce. küçülmedi benim ki visanne falan da kullanmıştım evleneli 1 yıl oldu .

Hsg çektirmeyi düşünüyorum adetimin son günleri çikolata kisti olanlar çektirip faydasını gördü mü

Hangi ilaçlarla erittin ne kadar süre kullandın
Önce adet söktürücü daha sonra düzenli doğum kontrol hapı. Zaten şunu unutmayın önce eriyip erimediğine baktıktan sonra operasyon yapmaları lazım. Ben ilk önce özel hastaneye gittim hemen acil ameliyat dediler daha sonra kendi doktorunu buldum şükür devlette önce eritelim olmazsa en son çare ameliyat dedi..

Merhaba.. bende de çikolata kisti ve rahimde yapısıklık vardı cok şükür 12 ekimde pozitifi aldım.. doktorum çağcıl yetim alanında çok başarılı.. çok ilgili.. histereskopi laparoskopi yaptı.. hersyin yolunda olduguna inandı ve transferimi gerçekleştirdi.. çok sükür.. darisi başınıza insallah.. balıkesir den gitmiştim cuma günü kontrol e çağırdı.. şimdilik herşey yolunda ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…