• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Burun ucu estetiği

sirinlers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
194
161
33
38
Merhaba,
Burun yapım hafif kemerli ama kemerli burun seviyorum ilginç bir şekilde(abartı derecede olmadığı sürece)
benim burnumda sevmediğim şey burun ucu düşüklüğüm
Sadece burun ucu kaldırma istiyorum
Eminim size garip gelecek ama doğallığı bozuldan ufak müdahaleyle düşüklükten kurtulmak istiyorum
ama hangi dr gitsem eminim normal bir burun estetiği dayatacaktır
Benim gibi orjinal bir insan var mı aranızda 😁Benim gibi düşünüp işlem yaptırmış biri dr önerisi verebilecek
istanbuldayım bu arada Sevgiler😄🤍

Merhaba, inanın sizi çok iyi anlıyorum 😄 zira aynı dertten ben de muzdaribim, ve ben de çok benzer bir arayış içindeyim (burnumdaki kavislere çok dokunmadan ucunu çok hafif kaldırtmak ve burun içindeki deviasyonu düzelttirmek istiyorum). estetik olarak belki en azından operasyon olmadan önce burun ucuma botoks uygulatıp burnumun ucu hafif kalkınca nasıl oluyor, önce bir onu kendimde görmek gibi bir düşüncem var. Eğer bir gün operasyon olacaksam da önden canlı canlı bir fikrim olsun ve doktora da o şekilde gösterebileyim diye.
Doktor konusunda ise bilemiyorum maalesef. Söylediğiniz gibi genelde doktorlar kendi estetik algısına göre öneride bulunuyor, ortak bir dil yakalayabilmek en zor olanı. Umarım bir doktor önerisi çıkan olur.

Back