• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bir soru

sevgisibitmis

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
56
41
8
35
iyi akşamlar kızçeler sorumun yeri burası değil biliyorum ama nereye konu açacağımı bulamadım zaten uygun yere taşınır taşınmadan hemencecik bi sorayım sizlere.. şimdi biz arkadaşlarla hafta sonu hamama gitmeyi düşünüyoruz yalnız daha önce hiç birimiz hamama gitmedik ilk defa gideceğiz hamama giderken neler almalıyız yanımıza mayodur terliktir havludur vs. gibi

daha önce gitmiş olanlarda tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
cevaplarınız içinde şimdiden teşekkür ederim

Hiç gitmedim ama rezervasyon yaparken sizin neleri getirmeniz gerektiği hakkında bilgi vermeliydiler .
Hamamdan hamama içinde nelerin olup olmadığı değişir .

Mayo terlik havlu :) bone muhakkak
Sabun şampuan kese
İçeri yiyecek içecek sokuluyorsa su ve atıştırmalık. Aman cam bir şey olmasın.

Hiç gitmedim ama rezervasyon yaparken sizin neleri getirmeniz gerektiği hakkında bilgi vermeliydiler .
Hamamdan hamama içinde nelerin olup olmadığı değişir .
daha arayıp sormadık sadece düşünüyorduk sonra dedik eee ne götüreceğiz biz kim biliyor diye aklıma sizler geldi bunu bilse bilse kk bilir dedim :)

peştamal şampuan falan ordan verilmiyor mu biz mi götüreceğiz

Gittiğiniz yere bağlı, benim gittiğim yerde hepsi veriliyordu, mayo bile vardı da ben kendim götürürdüm yine de.

Genelde havlu terlik fiyata dahil oluyor, diğer ürünler için ayrıca ödeme gerekiyor.

Daha bugün gittim, ohh bi iyi geldi ki.
Terlik, bornoz, bikini, havlu, lif, kese, sabun, şampuan, tarak hepsini kullandım ben. Bird boş poşet alin, islanmislarinizi koymak icin. Gitmisken kese ve masaj yaptir muhakkak. Ben kahve masajı yaptırdım cildim yumuşacık oldu

Gittiğiniz yere bağlı, benim gittiğim yerde hepsi veriliyordu, mayo bile vardı da ben kendim götürürdüm yine de.

Genelde havlu terlik fiyata dahil oluyor, diğer ürünler için ayrıca ödeme gerekiyor.
hımm tamam ben her ihtimale karşı o zaman yanıma herbişeyimi alayım

Daha bugün gittim, ohh bi iyi geldi ki.
Terlik, bornoz, bikini, havlu, lif, kese, sabun, şampuan, tarak hepsini kullandım ben. Bird boş poşet alin, islanmislarinizi koymak icin. Gitmisken kese ve masaj yaptir muhakkak. Ben kahve masajı yaptırdım cildim yumuşacık oldu
bende zaten özellikle masaj için istiyorum gitmeyi şu üzerimdeki stresleri biraz olsun atayım diye

Biz bavulla giderdik babaannemle..
Tek gazozu oradan alirdik :))

Masrapa
Sabun
sampuan
lif
kese
Terlik
pestemal
havlu
tarak
islaklar için poşet
çıkışta giyilecek temiz çamaşır kıyafet cikinca usumeyelim diye bere :)))

Back
X