- 14 Nisan 2023
- 49
- 73
- 36
-
- Konu Sahibi nabahtnisa
Teşekkür ederim.baktımda göremedim bit pazarını.
şurası var
Satıyorum & Arıyorum
Teşekkür ederim ilginize. başlığı inceledim ve ilk ilanı yükledim. Umarım dönüş alırım.Merhabanabahtnisa ,
2. el kitaplarınızı satabilirsiniz, el emeği ürünlerinizi de satabilirsiniz, kural kısaca şu ya 2. el ürünlerinizi veya el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, sıfır ürün satışı yasak, satış için başka bir uygulamaya veya siteye, sosyal medya hesabınıza yönlendirmek yasak.
Satış yapmışsanız, alıcıyla özelden irtibata geçersiniz, o size adres bilgilerini, siz de hesap numaranızı verirsiniz.
Satış için konu açabileceğiniz bölümSatıyorum & Arıyorum
El işi ürünler kısmı da güzelmiş bir çok kadın el işi ürünler üretiyor ve çeyizlik el işi arayanlar var onlar içinde iyi olurMerhabanabahtnisa ,
2. el kitaplarınızı satabilirsiniz, el emeği ürünlerinizi de satabilirsiniz, kural kısaca şu ya 2. el ürünlerinizi veya el emeği ürünlerinizi satabilirsiniz, sıfır ürün satışı yasak, satış için başka bir uygulamaya veya siteye, sosyal medya hesabınıza yönlendirmek yasak.
Satış yapmışsanız, alıcıyla özelden irtibata geçersiniz, o size adres bilgilerini, siz de hesap numaranızı verirsiniz.
Satış için konu açabileceğiniz bölümSatıyorum & Arıyorum
Rica ederim, satış topiğinizin linkini kopyalayıp profilinize de ekleyebilirsiniz, bu sayede daha çok üye görür almak isteyen olursa dönüş yaparTeşekkür ederim ilginize. başlığı inceledim ve ilk ilanı yükledim. Umarım dönüş alırım.
Güzel bir tüyo. Hemen deniyorum.Rica ederim, satış topiğinizin linkini kopyalayıp profilinize de ekleyebilirsiniz, bu sayede daha çok üye görür almak isteyen olursa dönüş yapar
Bu bölüm çok uzun yıllardır var ama sağ olsun üyeler bir tek bdvye yoğunlaşıyorEl işi ürünler kısmı da güzelmiş bir çok kadın el işi ürünler üretiyor ve çeyizlik el işi arayanlar var onlar içinde iyi olur
Size ve herhangi bir konu için topik açan ama çok yorum alamamaktan endişe eden üyelere minik bir tüyo olsun o zamanGüzel bir tüyo. Hemen deniyorum.
bende bugün öğrendim bu konu sayesinde bir çok kişi de keşfedip kullanır bu bölümüBu bölüm çok uzun yıllardır var ama sağ olsun üyeler bir tek bdvye yoğunlaşıyor
Evinde ek gelir olsun diye dikiş diken, örgü ören, çeyizlik dantel yapan veya resim, cam boyama vs hatta hatta evde salça yapan, dolma saran kadınlara da imkan sunuluyor bu bölümde, elbette kurallara uyulması şartıyla