Sadece bir iç döküş…

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.147
1.500
34
Merhaba ,annem işten çıkarıldı.Çıkarılma sebebi ise maalesef hırsızlık.20 yıldır çalıştığı kurum ve annemin paraya ihtiyacı yok.İki tane evi,arabası vs var.

Ben de çalışıyorum.Kazancım da iyi sayılır,kardeşlerim de…

Annemin kesin olarak yapıp yapmadığına emin değilim ama yapma ihtimali var.
Ve maalesef bir annenin kızına ağlayarak ,ben yapmadım demesi kadar acı verici bir durum yok.

Canım o kadar yanıyor ki anlatamam.
Annem yoğun bir şekilde gelecek kaygısı olan ,sürekli biriktiren(eşya,para,erzak..) bir insan.Ailesinden de çekmiş,çalıştırılmış,kullanılmış,parası elinden alınmış…Bunların hiç birisi annemi haklı çıkarmaz Suç suçtur ve arkasında değilim.Mağdur kişinin mağduriyetini fazlasıyla gidereceğiz.

Annemin bunu yapabilme ihtimali,yüksek bir ihtimalle yapmış olması canımı çok yakıyor.
Geçen hafta ameliyat oldum,ameliyattan önce üç binlik bir mont beğendim.Sonra alırım ,maaş yatsın da dedim.O hafta bana o montu aldı.Eğer bir şey olursa içimde kalır ,dedi ve kaybolan para da üç bin …

Çok üzgünüm…Çok yanlış…Doğru değil.Ah annecim…

Yani aynı zamanda kara bir leke bu.Burda bir itibarımız varken yaşadığımız bu durum çok acı..Anneme mi yanayım,hakkımızda söylenenlere mi?

Çok üzgünüm,çok…

Okurken çok üzüldüm ama yazdıklarınız içime hiç sinmedi umarım da doğru değildir yazdıklarınız ne demeliyim bilmiyorum ..
Cümlelerinize mi takılayım yazdıklarınıza mı olaya mı 🥺
Kara leke bu demenize mi …

Okurken çok üzüldüm ama yazdıklarınız içime hiç sinmedi umarım da doğru değildir yazdıklarınız ne demeliyim bilmiyorum ..
Cümlelerinize mi takılayım yazdıklarınıza mı olaya mı 🥺
Kara leke bu demenize mi …
İnsanın ailesinin böyle bir şeyle suçlanması çok ağır ve bedeli olan bir şey maalesef,bunu açıklamak istedim.

İnsanın ailesinin böyle bir şeyle suçlanmasının çok ağır ve bedeli olan bir şey maalesef,bunu açıklamak istedim.
İsteklerinizi genelde annenize zorlar mısınız olsun da olsun olsun da olsun diye … ya da tam olarak emin misiniz ? Gerçekten ne denir bilmiyorum

Merhaba ,annem işten çıkarıldı.Çıkarılma sebebi ise maalesef hırsızlık.20 yıldır çalıştığı kurum ve annemin paraya ihtiyacı yok.İki tane evi,arabası vs var.

Ben de çalışıyorum.Kazancım da iyi sayılır,kardeşlerim de…

Annemin kesin olarak yapıp yapmadığına emin değilim ama yapma ihtimali var.
Ve maalesef bir annenin kızına ağlayarak ,ben yapmadım demesi kadar acı verici bir durum yok.

Canım o kadar yanıyor ki anlatamam.
Annem yoğun bir şekilde gelecek kaygısı olan ,sürekli biriktiren(eşya,para,erzak..) bir insan.Ailesinden de çekmiş,çalıştırılmış,kullanılmış,parası elinden alınmış…Bunların hiç birisi annemi haklı çıkarmaz Suç suçtur ve arkasında değilim.Mağdur kişinin mağduriyetini fazlasıyla gidereceğiz.

Annemin bunu yapabilme ihtimali,yüksek bir ihtimalle yapmış olması canımı çok yakıyor.
Geçen hafta ameliyat oldum,ameliyattan önce üç binlik bir mont beğendim.Sonra alırım ,maaş yatsın da dedim.O hafta bana o montu aldı.Eğer bir şey olursa içimde kalır ,dedi ve kaybolan para da üç bin …

Çok üzgünüm…Çok yanlış…Doğru değil.Ah annecim…

Yani aynı zamanda kara bir leke bu.Burda bir itibarımız varken yaşadığımız bu durum çok acı..Anneme mi yanayım,hakkımızda söylenenlere mi?

Çok üzgünüm,çok…
Neden ihtimal var dediniz ? İş yeri nasıl kanıtlamış ?

İsteklerinizi genelde annenize zorlar mısınız olsun da olsun olsun da olsun diye … ya da tam olarak emin misiniz ? Gerçekten ne denir bilmiyorum
Kesinlikle hayır.

Emin değilim ama annemin en güvendiği ve sevdiği aynı zamanda sa sevildiği insanlar (20 yıllık) teyit etmişler ve çok üzgünler.

Evlat için gerçekten zor bir durum. Ama üzgünüm ki her insan ihtiyaçtan çalmaz. Oturduğum yerde aksamları pazar kuruluyor. Geceleri de malların üstünü örtüp gidiyorlar nasılsa ertesi gün tekrar tezgah kurulacak diye. Ki oturduğum yerde yazlık bir kesim. Çoğu ev villa. Orta halli pek aile de yok burada. Genellikle durumu iyi insanlar… ama görürdük yani. Usulca gitmiş örtüyü kaldırmış içinden 300-500 liralık ürün çalmış. E baksan çalan kadına 3-4 tane kirada dairesi olan, hem yazlık, hem kışlık 2 ayrı villası olan, altında son model arabası olan insanlar. Çok gördüm burada ben bunu. İhtiyacı yok ki el uzatsın lafı o yüzden benim için pek geçerli bir şey değil. Aksini fazlaca gördüm çünkü… ne denir bilmiyorum ki. İnşallah yapmamıştır. Adına çok üzüldüm

Kesinlikle hayır.

Emin değilim ama annemin en güvendiği ve sevdiği aynı zamanda sa sevildiği insanlar (20 yıllık) teyit etmişler ve çok üzgünler.
Neden anneniz bir anne böyle bir duruma yeltendi ki yani illa ki bir sebebi olabilir
Kesinleştiyse de zor bir durum
Ne gibi sebebi olabilir ki ?

Detay vermiyor,konuşmuyor.
Annenizin 3 bin lira limitli bir kredi kartı yokmuydu ? Hastalık olabilir bu ? Çünkü sizin söylediğiniz gibiyse muhtaclikktan değil yaptığı hareket. Bir psikolog randevusu alsaniza. Benim aklıma annem hırsız demek gelmezdi , anneniz hırsızlık yapabilecek biri mi ? Yapsa 3 bin mi yapar 20 yıl mi bekler ?

Nasıl teyit etmişler bilgi vermediler mi? Kamera kaydı falan mı varmış?
Bilemiyorum kazancı varmış insan eksi hesaba düşer illa size onu almak istiyorsa yine de çalmaz. Ya da 20 yıllık tanıdıklar diyorsun avans istese yine verirlerdi herhalde.
Zor bir durum. Psikolojik olabilir mi? Çalma hastalığı vs var mı annenizde?

Eğer ihtimali var diyorsanız bildiğiniz birşey var demektir ya daha öncede yaptı yada potansiyelini biliyorsunuz.Bu durumda bununla ilgili bir destek almalısınız .İhtiyacı yoksa neden yaptığıyla ilgili.Bu durum gecistirilecek birşey değil insanların kimbilir ne bedeller ödeyerek yaptığı birikimlerinin pervasızca çalınması küçümsenecek birşey değil ve anneniz cezasını çekmeli.

Hastalık olabilir mi?Bilmiyorum..
Hep mi yapıyordu ? İlk defa mı yakalandı ? Kafada bir sürü soru 🥺Evinize maaşınızın dışında fazla gelen şeyler oluyor muydu yani ne bileyim hani belli bir bütçesi vardır herkesin , şaşırdığın başka şeyler oldu mu hiç
Allah yardım etsin umarım böyle alışkanlıklar olmamıştır

Annenizin 3 bin lira limitli bir kredi kartı yokmuydu ? Hastalık olabilir bu ? Çünkü sizin söylediğiniz gibiyse muhtaclikktan değil yaptığı hareket. Bir psikolog randevusu alsaniza. Benim aklıma annem hırsız demek gelmezdi , anneniz hırsızlık yapabilecek biri mi ? Yapsa 3 bin mi yapar 20 yıl mi bekler ?
Asla böyle bir şey demiyorum.Bu bir suçlama ve kesinleşmedi.
Travmatik olabilir.Babamla aynı yerde çalışıyorlar.Babam yaşlandığı için bahanelerle çıkarmaya çalıştılar.Babam ayrılmak istemedi.Son zamanlarda çok canı sıkılıyordu.

Annem anasınıfında görevli ve annem hep sınıflara kendisinin girdiğini ve öğretmenlerin kahvaltı ve çay saatlerinden dersw girmediğini ve buna karşı çıktığını söyledi.Maydonozlarını bile kurutup getirmediği için anneme içerlemişler.
Genellikle çocukların çıkış saatinde sınıfa girerlermiş,şikayet edenler de bu insanlar.

Bu şikayete ortak olan iyi niyetli öğretmenlerin imzası bizi şaşırttı.
.Hakkıyla çalışan öğretmenlerle sorunu yoktu.
Annem hakkını arardı ama sorun yaşadığı öğretmenler için,onlara bir şey olmaZ,kimse bana inanmaz,derdi.

Veliler annemi genel anlamda sever.Bir kaç tanesi idareye gitmek istemiş .

Hep mi yapıyordu ? İlk defa mı yakalandı ? Kafada bir sürü soru 🥺Evinize maaşınızın dışında fazla gelen şeyler oluyor muydu yani ne bileyim hani belli bir bütçesi vardır herkesin , şaşırdığın başka şeyler oldu mu hiç
Allah yardım etsin umarım böyle alışkanlıklar olmamıştır
Hayır,olmuyordu ama çocukken süpermarketteki her şeyi bedava sanıp yerdim.Annem de bir şey demezdi.Bir gün güvenlik geldi.Annemle tartıştılar.

Bir kere de annem başka bir markette çantasına diş fırçası atmış,yine çocuktum.
Suç suçtur,ama bu daha çok hastalık gibi…

Eğer ihtimali var diyorsanız bildiğiniz birşey var demektir ya daha öncede yaptı yada potansiyelini biliyorsunuz.Bu durumda bununla ilgili bir destek almalısınız .İhtiyacı yoksa neden yaptığıyla ilgili.Bu durum gecistirilecek birşey değil insanların kimbilir ne bedeller ödeyerek yaptığı birikimlerinin pervasızca çalınması küçümsenecek birşey değil ve anneniz cezasını çekmeli.
Kesinlikle,kimse görüşüp mağduriyetini gidereceğiz.

X