Sadece bel ağrısı doğum belirtisi mi

Enterballim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
36
15
Merhaba 37 haftalık hamileyim. Kolay bi hamilelik geçirdim denebilir ama sabah dan beri düzenli bel ağrım var dinlenmekle de geçmiyor hatta daha fazla hissediyorum uzanirken gün içinde az sancı girdi çıktı ama suan oda yok
Sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi
Öyle olduğunu düşünen deneyimli anneler sonrası aktif doğum ne kadar sürer günler alir mi belirsizlik beni bunaltıyor

Bende çok kolay bir hamilelik geçirdim 40+3 de git gide artan bel ağrısıyla doğum başlamıştı. Duş aldım dinlendim uyumaya çalıştım yok geçmedi sonra hastaneye gidince 5cm açıklık olduğunu söyleyip doğuma aldılar

Benimde git gide artıyor ne kadar süre çektiniz acaba dayanamaz hale gelince mi gitmiştiniz sabahtan beri geçmiyor ama dayanılmaz bir ağrı değil

Benimde git gide artıyor ne kadar süre çektiniz acaba dayanamaz hale gelince mi gitmiştiniz sabahtan beri geçmiyor ama dayanılmaz bir ağrı değil
Gece 3 gibi başlamıştı sabah 8 de hastanede oldum daha da çekebilirdim ilk olduğu için ne olur olmaz diye kalkıp gittim. Evet benimde geçmiyordu ama dayanıyordm yani dediğiniz gibi. Bide beraberinde az az akıntım vardı yani ıslanıyordum sürekli. Su gibi değil ama böyle çok hafif sümüksu bir akıntı

Umarım sızınkı gibi ilerleriz artık gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…