sonra herkes ona madem emelle(ben) bukdar ii anlaşıyosunz madem bukdar yanında oluyor neden onla
düşünmüyorsun die.. mehmet bunu bana anlattı.. bnde tutamadım kendimi ağlamaya başladım.. ben seni seviyordum
ama sen bni terch etmedin.. kübrada öyle diyince ikinizi sewgili yapıverdim dedim.. ve bana dediki"kimse senn yaptıgını
yapmaz.. kimse başkasının mutlulugunu kendi mutlulugunun önüne koymaz ama sen bunu yaptın " sonuç olarak şuan kübradan nefret ediyor..selinden yine hoşlanmaya başladıgını söylüyor..öyle acıki nblm.. bnm hala içimde bişeyler var..
hayatımın en mantıklı şeyi mehmeti sewmekmiş.. hayatımın en aptal şeyide kendimi düşünmememmiş..
şimdi napmalıyım.. ne yapabilirimki..
Eeeee adama kanka muamelesi yaparsanız daha çok kız ayarlamak zorunda kalacaksınız!
Sen Mehmet'e onu sevdiğini söyledikten sonra bile o sana Selin'den hoşlandığını söylüyorsa, senin aşkını ilan etmen onun egosunu tatmin etmekten başka işe yaramamış.
Kısacası senin duygularını düşünen ve seni önemseyen biri değilmiş gibi bir izlenime kapıldım...
Eeeee adama kanka muamelesi yaparsanız daha çok kız ayarlamak zorunda kalacaksınız!
Sen Mehmet'e onu sevdiğini söyledikten sonra bile o sana Selin'den hoşlandığını söylüyorsa, senin aşkını ilan etmen onun egosunu tatmin etmekten başka işe yaramamış.
Kısacası senin duygularını düşünen ve seni önemseyen biri değilmiş gibi bir izlenime kapıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?