• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bana yer yokmuş..

bercemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
45
0
36
Kocaeli
bişi anlatıcam ama kavak yelleri gibi.. kendimi bu olayın içinde nasıl buldum anlamıyorum...
işe ilk başladıgım gün biri iş görüşmesine geldi(2009).. o gün ondan çok elektirk aldım..
sonra işe başladı.. oda bnm gibi doğluydu aslen..
iş yerinde bi kız daha vardı, adı selin di.. bi kaç ay sonra mehmet bana selinden hoşlandıgını söyledi....
bnde hayırlısı olsun o kız iyi biri dedim.. selinde bnm mehmetten hoşlandıgımı biliyordu..
teklifini kabl etmedi.. bnden dolayımı yoksa onunda başkasımı vardı kafasında bilmiyorum..

sonra selin işten ayrıldı.. ama dışarda yine görüşüyorduk..mehmetle aramız daha ii oldu.. seline teklif ettikten
sonra içimde bişeylerbitmişti.. nblm sonuçta beni terch değil onu terch etmişti.. iki iyi dost olmuştuk..

samimi oldugum lise üni arkaşım bi kız arkaşım daha var.. adı kübra..(7 yıllık arkadaşım) kübra bana mehmeti ayarlarmısın dedi..
bnm ondan vaktimde hoşlandıgımı biliyordu.. bnde tamam dedim.. gidip mehmetle konuştum.. ikinizi birbirinize uygun
gördğümü falan söyledim.. sonra onlar çıkmaya başladı.. kübra sudan sebeplerle mehmettn ayrıldı.. bn o süre zarfında
hep mehmetin yanında oldum.. mehmet askere gitti.. hep konştum onla.. askerden geldi. kübraya bi ajanda dolusu
yazı yazmıştı.. sonra herkes ona madem emelle(ben) bukdar ii anlaşıyosunz madem bukdar yanında oluyor neden onla
düşünmüyorsun die.. mehmet bunu bana anlattı.. bnde tutamadım kendimi ağlamaya başladım.. ben seni seviyordum
ama sen bni terch etmedin.. kübrada öyle diyince ikinizi sewgili yapıverdim dedim.. ve bana dediki"kimse senn yaptıgını
yapmaz.. kimse başkasının mutlulugunu kendi mutlulugunun önüne koymaz ama sen bunu yaptın " dedi..

sonra anladıkkı kübranın amacı başkaymış(2011).. seline inat çıkmış.. ben selinle ii arkadaş oldugum için onunla çıkmış.. seline bunu
kabul etmiyor. ama bi kaç kişiyle daha bu amaçla çıkmış..
okdar rol yapmışki herkese.. saf olmuş temiz olmuş.. ama ne saftı ne temizdi o.. bi şablon çizmişti.. her erkeğe karşı onu kullanmış.
inanın abartmıyorum.. şuan arkasında en az 10 kişi var.. onu ölümsüz aşkı yapan en az 10 kişi var..
ve aslında kübranın amacı sadece onu kefese almakmış..

sonuç olarak şuan kübradan nefret ediyor..selinden yine hoşlanmaya başladıgını söylüyor..öyle acıki nblm.. bnm hala içimde bişeyler var..
hep kübradan dolayı meger içime atmışım..şuandada kübrayla konuşmamaya gayret ediyorum.. egosu ugruna neler yapmış..

hayatımın en mantıklı şeyi mehmeti sewmekmiş.. hayatımın en aptal şeyide kendimi düşünmememmiş..
şimdi napmalıyım.. ne yapabilirimki..

Sen Mehmet'e onu sevdiğini söyledikten sonra bile o sana Selin'den hoşlandığını söylüyorsa, senin aşkını ilan etmen onun egosunu tatmin etmekten başka işe yaramamış.:50:
Kısacası senin duygularını düşünen ve seni önemseyen biri değilmiş gibi bir izlenime kapıldım...

sonra herkes ona madem emelle(ben) bukdar ii anlaşıyosunz madem bukdar yanında oluyor neden onla
düşünmüyorsun die.. mehmet bunu bana anlattı..
bnde tutamadım kendimi ağlamaya başladım.. ben seni seviyordum
ama sen bni terch etmedin.. kübrada öyle diyince ikinizi sewgili yapıverdim dedim.. ve bana dediki"kimse senn yaptıgını
yapmaz.. kimse başkasının mutlulugunu kendi mutlulugunun önüne koymaz ama sen bunu yaptın "
sonuç olarak şuan kübradan nefret ediyor..selinden yine hoşlanmaya başladıgını söylüyor..öyle acıki nblm.. bnm hala içimde bişeyler var..
hayatımın en mantıklı şeyi mehmeti sewmekmiş.. hayatımın en aptal şeyide kendimi düşünmememmiş..
şimdi napmalıyım.. ne yapabilirimki..

Başkalarının sizi yakıştırdığı, siz de bunun üzerine duygularınızı açtığınız halde yine Selinden hoşlanmaya başladıysa daha ne yapacaksınız ki?

"Hayatımın en mantıklı şeyi Mehmet'i sevmekmiş" diye düşünmeyi bırakabilirsiniz mesela... Boşta kalınca nabız yoklamış, sonra tekrar ilk gözağrısına dönmek istemiş... Bu adama prim vermek nasıl "en mantıklı şey"i olur insan hayatının?

sizin zamanınıza göre kavak yelleri benim zamanıma göre Dallas :31:

zaten selinden hoşlandığını söylemiş. hepsinden de uzak dur. kendine yeni dostlarla, yeni bir aşkla yepyeni bir sayfa aç...

Eeeee adama kanka muamelesi yaparsanız daha çok kız ayarlamak zorunda kalacaksınız!

Sen Mehmet'e onu sevdiğini söyledikten sonra bile o sana Selin'den hoşlandığını söylüyorsa, senin aşkını ilan etmen onun egosunu tatmin etmekten başka işe yaramamış.:50:
Kısacası senin duygularını düşünen ve seni önemseyen biri değilmiş gibi bir izlenime kapıldım...

tşk ederim yorumunuz için.. ben onun mantıgına uygun geliyormuşum.. hni bunu dile getirdi.. hatta dediki bi ara.. kalbim zorlamıyor ama mantıgım senle olmak için zorluyor.. bu söylediği zaman bnm çok yakın dostum olan kübraya karşı plotonik bi aşk yaşıyordu...

tşkler hepinizin yorumu için..

hepisini burdan cvb vericem umarım atlamam bişey..

en mantıklısı sanırım uzaklaşmak.. bn ne kaybettiysem iyi niyetimden dolayı kaybettim..(bunu ben değil kardeşim ve diğer insanlar diyor)

hani dostum dediğin insan bile kendi egosunu tatmn etmek için bni 2. plana attı..

önerilerinizi dikkate alıcam ALLAHın izniyle..

nblm çirkin biri değilim.. tam aksine güzel oldugumu söylerler.. iç güzelliğe önem veririm falan falavra hepsi.. bnm elim erkek eline değmemiş.. bunun için kimse bana nekdar temizsin demedi.. selinn ve kübranın hayatında sevgililieri olmasına ragmen mehmet onları sevmekten hiç vazgeçmedi..mehmet hiç yakışıklı değil.. bnm için önemli değildi bu zaten..

nasip kısmet herhalde arkadaşlar.. napalım bunada şükür.. ALLAH büyük..
kimseye beddua etcek halim yok.. herkes kötü niyetinin bedelini çeker bn buna ALLAHın merhametine inanıyorum..

bişi daha yazmak istiyorum.. gerçi bunda biraz çekiniyorum.. umarım yanlış anlamazsınız.. bnm ailem milliyetçi biraz.. (kürt milliyetçisi) bunun için türklerle evlenmemi istemiyorlar.. bu eskiden deri var olan bi gelenek haline gelmiş.. çocukknde bunun bilincinde yetiştim belkide.. mehmette en mantıklı şey dememin nedenide buymuş herhalde die düşünürum..

taktım sepeti koluma bakıcam artık yoluma.. dua edin gzl insanlar..

Eeeee adama kanka muamelesi yaparsanız daha çok kız ayarlamak zorunda kalacaksınız!

mehmet bana kübrayı ayarlarmısın demedi.. mehmet bana kimseyi ayarla demedi.. selinden hoşlandıgını söyledi ilk zamanlarda.. selinin bu konuda fikrini ne olcakmış die danıştı...

bnm dostum olan kubra memehmeti ayarla dedi

o bunu dedi şu bunu yaptı. demek bu saaten sonra anlamsız.. olay okdar genişki.. 2 3 yıllık bişeyi burda 2 3 sanıra sıgdırdım.. hersi heşpeşe gibi görünüyor.. ama hepsi 6 7 ay arayla yaşanmış şeyler..

tşk ederm yorumunuz için

o insnların bizi yakıştırdıgını dile getirince bnde seni seviyorum demedim:S seni seviyodum dedim:S (ekim ayında oldu)
şuan ona karşı bişi hissetmediğimi biliyor:s

selinden hoşlandıgınu bu hafta dedi..

canım o adam seni ancak üzer, bu çok açık. senin hislerini bilmesine rağmen saçma sapan davranmış, sana karşı bir şey hissetmiyor olsa bile sana karşı sessiz kalsaydı en azından, selin'i filan sana anlatmasaydı yine yani, çok da düzgün ve sana değer veren biri değilmiş.
kürt milliyetçisi durumu için de bir şey söyleyeyim sana. benim ailem kesinlikle bir kürtle evlenmemi istemezdi, erkek arkadaşımın ailesi de, oğullarının asla bir türkle evlenmesini istemezdi. ama bulduk birbirimizi bir şekilde... kimin, kiminle hangi milletten insanla mutlu olacağını kimse bilemez, ailene bakıp kendini şartlandırma; ama tabii ki bazı aileler o kadar önyargılı oluyorlar ki bu konuda, senin başka milletten bir insanla mutlu olman da imkansızlaşıyor. aileler elbette herkesin hayatında ilk gelmesi gereken yerdeler; ama türk, çerkez, boşnak, kürt, arnavut hiç farketmez, insan insandır, böyle düşünmek lazım artık. birileri deiştirmeli bu durumudiye düşünüyorum umarım gönlüne göre olur her şey :) konuyu birazcık saptırdım, affola :)

Bence arkadaşların dediğigi gibi mehmetide diğerlerinide hayatınızdan çıkarın eğer karşınızdaki siz ona duygularınızı açıkladığınızda herhangi bir yakınlaşma olmuyorsa ve sanki siz hiç duygularınızı açıklamamışsınız gibi davranıyorsa üzgünüm ama karşınızdaki insan sizi sevmiyor yada herhangi bir ilgi beslemiyordur. Oyüzdn sizin için iyi olan mehmeti hayatınızdan çıkarıp kendinize vakit ayırmak. Ve asla etkilendiğiniz birinin başka biriyle ilişki yaşamasında köprü olmayın en fazla üzülen mutsuz olan taraf siz olursunuz. Ayrıca kimsenin sizi polyanna ilan etmesine
, senin yerinde başkası olsa bunu yapmazdı demesine ihtiyaç duymamanız dileyiğle hayat sizin hayatınız sizi mutsuz yapan etknleri hayatınızdan çıkarın..

Ya bu hikaye kavak yellerini de geçmiş :)

Sen Mehmet'i hayatında nasıl biyere koydunki hem kız ayarla,hem ayrılınca teselli et,askere gittiğinde onunla konuş yalnız bırakma,onu sev...

Bütün bunlara rağmen Mehmet Efendi gitsin diğer kızdan hoşlanmaya başlasın

Yapıcan çok açık ve net bu noktada...Hayatından çıkarıcaksın zorda olsa..

Kendine biraz olsun saygın varsa bunu yaparsın..

Son düzenleme:
K.k. hatunları bazı konularda acımasızca eleştrilerde bulunuyor olabilirlerr.. Ama şuanda yapılan tüm yorumlar sizin lehinizee, iyiliğiniz için yapılmışş...
Aklınızı başınıza alın.. Ne sevdiğinizz adamdan ne arkadaşım dedğiniz insanlardan size bi fayda yok artık.. Uzaklaşın..yeni çevre yeni arkadaşlar edinin....

Onu seviyorDUM diyorsunuz, adama da bunu söylemişsiniz, o da başkasından hoşlandığını söylemiş, ee ne var bunda? Sen beni seviyorDUN gel beraber olalım mı diycek? Hala seviyorum deseydiniz işler değişirdi.

gurur işte seni seviyorum diyemedim.. kndi kendime gurur yapmışım.. kimsenn bnden haberi olmadan..

üzücü bi olay.. bu kadar aptal oldugumu bilmiyodum.. kalk sen sevdiğin çocuga en yakın arkadaşını ayarla..
lafı uzatmaya gerek yok.. mutlu olmak için mutlu etmek yetmiyormuş.. sanırım biraz uyanık(en sevdmediğim özellik) olmak gerekiyormuş..
ALLAh bizi yolundan ayrımasın.. bunada şükür...

ALLAH razı olsun cümlenizden.. yoluma bakmaya kadar verdim.. bu zor olmicak bnm için.. çnkü dğru olan bu..

Back