• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece (babydoll,iç giyim,bikini,çanta )

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
$Adsýz (1).jpg $cdsdsd.jpg $ccccccccccccccccccc.png $ccccccccc.jpg $ccccc.jpg $Adsýzfff.jpg $Adsýzddddd.png $Adsýzaaaa.jpg $Adsýz.jpg $dddd.jpg $WP_20140610_024.jpg $WP_20140610_013.jpg $WP_20140610_009.jpg $vvvv.jpg $sssss.png $fafa.png $eeeeee.jpg $dddd.jpg $cdsdsd.jpg $WP_20140610_031.jpg $WP_20140610_022.jpg $WP_20140610_030.jpg $WP_20140610_043.jpg

Kızlar bu sefer bütün kurallara uygun bir konu Açtım kapatılmıyacağını umuyorum artık diğer konumdan hiçbir ürün koymadım kalan ürünlerlede konu açmadım sadece kullanmadığım iç giyimleri ve nakit sıkıntısından çok sevdiğim parfümümü birkaç çantamı koydum :) İç giyimlerde bazılarının temsili resimlerini ekledim normal resimlerinde hiçbirşey anlaşılmıyor bildiğiniz gibi :)

Son düzenleme:
cnm gözlüklerin ve çantanın bir kaç resmini daha koyabilirmisin ayrıca takasta düşünürmüsün ?

Bir kaç model beğendim ama gogus bedenim 85. Sanki küçük olur gibi.

Bir de begendigim modellerin gerçek resimlerini görebilir mıyım?

Göğüsten hiç sıkıntı olmaz bazılarının alt kısmı dar g string bölümü onları söylüyorum zaten kaç kiloya kadar olucağını. Göğüste hiçbirinde sorun olmaz hangilerini beğendiniz ?

Göğüsten hiç sıkıntı olmaz bazılarının alt kısmı dar g string bölümü onları söylüyorum zaten kaç kiloya kadar olucağını. Göğüste hiçbirinde sorun olmaz hangilerini beğendiniz ?

Telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum. 2.3. Ve pudra pembe bikini nin sağındakini beğendim. Ücretleri nedir acaba.?

Telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum. 2.3. Ve pudra pembe bikini nin sağındakini beğendim. Ücretleri nedir acaba.?

12-20 tl arası onlar yanımda değil yalnız haftaya atabilirim resimlerini,resimdekilerin aynısı zaten salı ya da çarşamba çekebilirim

12-20 tl arası onlar yanımda değil yalnız haftaya atabilirim resimlerini,resimdekilerin aynısı zaten salı ya da çarşamba çekebilirim

Resimdekilerden farklıdır diye bir şüphem olduğundan değil de, bazen kumaş görünen yerler tül ya da file olabiliyor. O yüzden.

Back