Örgü Sadece ARALIK 2009 ANNELERİ oylasın lütfen!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Ne çıkarsa bahtımıza!

• Ankete Katılan
    22
eğer aynı renklerle yapılcakta zürafa tercihimdir..buraya çok uğrayamıyorum. eğer benim açımdan haberleşilecek birşey olursa faci olan arkadaş yazsın ordan bakmam daha kolay olur..

Merhaba..

Anketinizi bir gün açık kalacak şekilde açmışsınız..Ben Anketi süresiz oylama yaptım..Ne zaman konu sahibi anketi kapattırmak isterse bana özel mesajla ulaşsın lütfen..O zaman Anketi oylamaya kapatırız arkadaşlar olur mu?:KK34:

Kolay gelsin..

bnde kaçtır bakıyprum aynı resme biliypmusun yasemin kalbimiz birmişl şimdi kızlara sorsam sil baştan yapmayalaım derler die sesimi .çıkarmamıştım :81::81:

:KK19: zevkler aynı desene :KK16:
annaaaaaam ortalığı karıştırdın deyip topa tutmazlar inşallah beni :18: :KK1:

yok şekerim portakal hanım varken sana kimse el uzatamaz :82:

bnde kaçtır bakıyprum aynı resme biliypmusun yasemin kalbimiz birmişl şimdi kızlara sorsam sil baştan yapmayalaım derler die sesimi .çıkarmamıştım :81::81:

detaysız olsun diye bir karara varırsak benim tercihim uzunkulaklar olur ben pek sevmedim kalemadamları :KK50:

detaysız olsun diye bir karara varırsak benim tercihim uzunkulaklar olur ben pek sevmedim kalemadamları :KK50:

ben de evet uzun kulak çoooook şeker AMA UZUN KULAK OLACAKSA ÇOK MİNİK OLMASIN HATTA VE HATTA AHTAPOT BİLEM OLABİLİR

Son düzenleme:
X