• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece antibiyotik ile covid atlatan var mi?

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
5 aylik.kizim var evde karantinadayiz kimse gelmedi henuz teste. Benim sorum su acaba antibiyotik ile bu lanet olasi covidi atlabilirmiyiz. Bi kac kisi yazmisti isim vermeyeyimde antibotik kullandim sadece dedi. Benim cigerlerime inmis. Halsizlik istahsizlik bide nefes alma sorunum var. Korkuyorum daha kotu olucam kizima bakamicam diye..

Viral hastaliklar antibiyotikle tedavi edilmez. Sadece ciger tutulumu olup zaturre’ye cevirdiyse antibiyotik veriliyor ya da baska bir bakteriyel enfeksiyon da eslik ediyorsa. Sizin solunum sikintiniz varsa acilen hastaneye basvurmaniz gerekiyor, cok gecmis olsun

Viral hastaliklar antibiyotikle tedavi edilmez. Sadece ciger tutulumu olup zaturre’ye cevirdiyse antibiyotik veriliyor ya da baska bir bakteriyel enfeksiyon da eslik ediyorsa. Sizin solunum sikintiniz varsa acilen hastaneye basvurmaniz gerekiyor, cok gecmis olsun
Ah canim 4 gundur evde bekliyoruz ne gelen var ne giden karantinadayiz annemden dolayi yogunluktan dolayi da gelemiyrlar nasil duruma geldik yarabbim Benimde cigerimde oldugu icin ondan sordum acaba antibiyotik ile atlatirmiyiz

bildiğim kdarıyla günde 8 adet antibiyotik veriliyor. vucut bunu nasıl kaldırır bilmiyorum özellikle 5 aylık bebeğe sakın vermeyin diye düşünüyorum (tabi doktora sorun) geçmiş olsun

Back