Sadece anlatmak istedim belkide hamilelik psikolojisinden

Çok yazık gerçekten... Kayınvalidene yazıklar olsun.
Yarın bir gün kendisi yaşlanıp hastalanınca yanında olacak olan sizlersiniz.
Hastayım, doktora giderken siz de yanımda olun diyebilecek mi acaba?
Hangi yüzle?

Haksız değilsin. En doğrusunu yapıyorsun bebeğinin ismini kendin koymakla da,
evinin eşyasını kendin beğenmekle de.

Kayınvaliden elini versen kolunu kurtaramayacağın cinsten.
Sen yine saygını bozma ama pabuç da bırakma.
Aferin eşine de yanında.

Mutluluğunu yaşa. Bunlarla canını hiç sıkma. Zaten sen gerekeni yapıyorsun
ve hayatına müdahale etirmiyorusun.

Son düzenleme:

canım senin işin daha zormuş,altlı üstlü oturmak çok kötü her kapıdan çıkısta görmek,çatkapı gelebilcek olmalrı çok rahatsz bi durum,allah yardımcın olsun keşke ailen izmirde olsaydı,ama ben anladım artık ne yapmamız gerek,
1.eşinle aranı her zaman iyi tutcaksın,
2.susmuycaksın çok,gerektiğinde tatlılıkla cewabı yapıştırcaksın ve bu ev benim burası benm hakimiyetimde mesajını alttan alttan vericeksn
buarada eşimin annesi hamileliğimn başından beri kendi cocuklarının bebekliklerini anlatr durur,yas 55 ama anlattklarınıda unutur tekrar tekrar anlatır bizde tekrar tekrar dinleriz onun bebekleri biri 4 kilo doğmus diğer 4,5. 2 gün önce gttk onlara, son ay dimi dio ewet dedim kaç kilo diye sorunca eşim 2,5 dedi( ki bebişim 35+2 de 2570 gr boyumuzda 36+4 le uyumlu,boya gtmiş tatlım,daha alır yani) bu defa beni teselli etmeye çalısıo bilmem kimin çocuğuda küçük doğmuş diee,, ya son ay ama daha alcak o zamanı var,ama anlamazzzzz [/QUOTE]

hiç sorma cnm cok zor keske uzak olsam ama sımdılk yapcak bısı yok allahtan eşimle aramda sorun yok yıllardır tanıyoruz bırbırımızı unı de beraberdık bız de.aılesı aramıza gıremez zaten de ben cekemıyorum ıste gereksız muhabbetlerı..ayrıca susmuyorum da ıstesemde susamam agzımdan cıkıveırır laflar..zaten o yuzden bole canavarmısım gıbı bakısları bana karsı bazen ıyı gıbı bazen ıse yıcek gozlerıyle benı..yaslı baslı saygımı yıtırmek ıstemıyorum sadece..allahın ıznıyle bebısım dogsun bı kendıme gelıyım solugu bursa da alıcam.7 ınce ayıma kadar hep gıt gel yaptım bursa ya kafama gıore de takıldıgım ıcın pek sevmıyolar benıcanıma degsın ama off cok gereksız seylerle beynımı yoruyo ıste yoksa umrumda bıle degıl soledıklerı muhabbetımız uyamaz zaten mumkun degıl gerek te yok..umarım dogum bızı rahatlatır bı nebze:26:

aslında üzüldüğüm bişey yok sadece sinirleniyorum aklıma geldikçe aksam kayınwalideme gttkte oturmaya sinir geldi üzerime öyle yazıp rahatlamak istedim sinirim gecer belki diye..

canım hamılesın kayınvaldenden pek hoşanmıyorsun o yuzden onu gordukca o konustukca sınırlenıyorsun

dogum yapınca luhusalık zamanında daha cok batacak yaptıkları

sana tavsıyem hıc bunları dusunme bebegın oluncada kımse ıcın sınırlenme takma bugunler gelıp gecıyor sınırınle kalıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…