Sadece anlatmak istedim belkide hamilelik psikolojisinden

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
arkadaslar bende içimi dökmek istedim,şuan 9 aylık hamileyim,belkide suanki hormonlarımdan dolayı olayları farklı algılıyorum, en başından başlıyım,eşimle üni.de okurken evlendim,nikahımız 2009 kasımda,düğünümüz ise temmuz 2010 da oldu we biz bu aradaki sürede eşimin ailesiyle kaldık.nikahlı olmamıza rağmen kayınvalidem yatak odamıza kadar karıştı,bigün rahatsızlandım ölüyorum sandım kasık ağrısına,kıpırdayamıyorum,adetimde gecikmişti,onu kendi annem yerine koydum ve anne gel beraber bi doktora gidelim tek başıma gitmek istemiyorum dedim o an korktum doktra gitmekten,we bana werdiği cewap: inşallah hamile değilsindir eğer öyleysede iğnesi war kürtajı var her yolu var olmaz böle rezillik sizde adetmi düğünden önce böle şeyler fln.neler nelerrrr ki nikahım olmuş benim kime ne bebeğim olsada ( nikaha kimseyi çağırmadık düğün yapcaz diye ama duyuluo tabi nikahta)...o gün o kadından o kadar soğudumki.bense kist falan olmasından korktum,sonuc olarak sistit olmusum iltihap fln dedi doktor,yalnız gtmek zorunda kaldım buarada.eşimn birde ablası var amerikada bekar,düğün tarihimizi ona göre ayarladık yoksa düğün çoktan yapılcaktı temmuz 2010 da düğünümz oldu ve ablası bazı sebeplerden gelemedi düğüne neyse önemli deil,sonra düğünde sinewizyon yapılcaktı eşimin ve benim bebeklikten itibaren fotolarımz olucak sonra tanıştığımız günlerde çekildiğimiz nişanımzdan fotolar nikahımzdan fln... öykümüzü anlatan bi sunum..
kayananm tutturdu onun eşiyle düğün resmi de olcakmıs sinewizyonda.ya ne işi war benm düğünmde onun gelinlikli resmii hayret bişe yani.bende sadece eşimle ikimzn fotoları olcak deyince annemi arayıp beni şikayet etti sanki ben 5 yasında cocuğum! ve kendi resmini koydurttu ardından düğünde kocasıyla ikisi tek başlarına dans ettiler fln filan kısaca düğünmde düğününü tazeledi kadın. şimdi nişan geçti düğün gecti kendi ewimizdeyz eşimle,herseyimizi kendimz aldık,ewim cok güsel oldu sade ve şık,gereksz kullanmıycagım hiç bir sey istemiyorum ewimde,fazla esyadan hoslanmam yani.kayınwalideme evdeki esyalar az gelio sanırım karısıp duruo,ona fikrini soran yokki,mutfağımda 2 kişilik masam wardı daha büyük birsey alıcaktık ama güzel birsey almak istediğimz için iyice gezip bakmak istyoduk bize sormadan gdp masa sandalye sipariş wermişler,buna sürpriz fln demeyin emrivaki bu.ben 22 yaşındayım o 55 zewkler farklı yani.sonra gttk eşimle değiştrdk kendi beğendiğimzle.şimdide çatal bıcak kasık seti we yemek takımı seti almıslar kafalarına göre.hiç benm zewkim deil, değiştrme imkanımzda yok bu sefer.ki benm herseyim war bunlar arka odada durcakmıs öle ewde 24 kişilik oldu yani hersey ve biz 2 kişiyiz öle kalabalıkta sewmem yani ewimde yemekler wereyim fln hoslanmam,sakinlik sewerim eşimle bebeğimle olayım aldıklarınıda beğenmedim model olarak we ar yıldız emsan gbi markalar aslında,pahalı seyler ama ihtiyacımız olmadığını bile bile almaları sinirime dokunuyo ewimi eşya deposu yapmak istemiyorum,napıcam şimdi ben o aldıklarını,, eşimde bişey diemio arada kalıo hep,mayıs başı bebişim doğcak kısmetse we ben ondan kıskanıyorum cocuğumu,bebek mevlüdünü yine kızının gelecegi tarihe koydurtmak istyo ama bendede biraz inat oldu gelmeden yapmak istyorum suan,beraber oturduğumuz dönemde kızyla bütün gün telde dedikodumu yaptıklarınıda biliyorum ,ewlerde yakın bütün gün gelip konusssun istemiyorum yanımda bebekten sonra soğudum cünkü bi kere we bunlar sadece yasadıklarımızn bir kısmı,,, hee bide bebişimin isminede karoşmaya calıştı ama takmadığımı anlayınca sustuo zamanında kendi koymus cocuklarına isim e buda benm bebeğim kimse kusura bakmasın ama fikrini sormadım ona ne koyalım die bebiş benmse ben koyarım kocişimle dimi ben tawrımı yawas yawas koymaya calısıyorum artık ama kızlar sizce haksız olduğum bi nokta warmı belki hassasım su dönemde objektif olarak bi değerlendirirmisiniz??

Son düzenleme:
iyide burada ben çok üzülecek moral bozacak fazla bişey görmedim ben..
bunlar ne kadar istemesekte yaşanıyor.. takılma bence sen evine bebişine bak ..

kizim ben de hamileyim su an daha 8 haftalik, insallah sag saglim kavusuruz bebisimize takma kafani boyle seylere ama yazdiklarini okudukdan sonra da sinirlenmedim diyil cekilmez turden yani, benimki de pek iyi diyil ama bos ver guzelim anne oldukdan sonra hayata daha baska bakicaksin insallah ben inaniyorum

canım bence şu dnemde byle şeyleri kafana takma sadece bebeğinle ilgilen, biliyorsunki o senın ruh halini hissediyor ve aynı şeyleri yaşıyor. kaynana gelin meselesine gelince bu gibi sorunları herkes yaşıyor ama senın kaynanan sanırım bıraz zamanın farkında değil ve eski ananeleri uygulamaya çalışıyor. bırak o istediğini düşünsün önemli olan eşinin tavrı burda ama anladığım kadarıyla çok şükür o seni ezdirmiyor. bence sende çok fazla sorun yapma eşinle bu konuda hiç tartışma sakın çünkü bu seni ve eşinin arasındaki saygı ve sevgiyi yıpratmaktam başka işe yaramaz buda başkalarının ekmeğine yağ sürmek olur.... evinin ihtiyacını alacağınız şeyleride anlatmayın..... rahat ol takma derim.....

herkes neler neler yaşıyo burda benim okudugum yazılarla bile kıyaslıyorumda senin ki devede kulak bak bende almıyolar hep benden istiyolar diye geriliyorum boş ver bebişlerimizi kucagımıza saglıkla alalım gerisi boş bence.....

aslında üzüldüğüm bişey yok sadece sinirleniyorum aklıma geldikçe aksam kayınwalideme gttkte oturmaya sinir geldi üzerime öyle yazıp rahatlamak istedim sinirim gecer belki diye..

aslında üzüldüğüm bişey yok sadece sinirleniyorum aklıma geldikçe aksam kayınwalideme gttkte oturmaya sinir geldi üzerime öyle yazıp rahatlamak istedim sinirim gecer belki diye..

geçer geçer ne demiş büyüklerimiz kafana tokadan başka bişi takma

Allah beterinden saklasın.... İnsanlar neler neler yaşamışlar. Seninki biraz idare edilebilir nitelikte en azından tavrını koyuyosun ve o da anlıo...

Buna da şükür diyelim :)

Allah beterinden saklasın.... İnsanlar neler neler yaşamışlar. Seninki biraz idare edilebilir nitelikte en azından tavrını koyuyosun ve o da anlıo...

Buna da şükür diyelim :)

öylee.. üzüldüğüm bişey yok, sinirimi atmak için yazdım zaten

Son düzenleme:
Kayınvalideniz aslında çok komik bir kadınmış. Ama bir o kadar da sinir bozucu. Takmamaya çalışın. Gülüp geçin.
Ben fotoğrafını koydurmuş ya ona bayıldım. Şu geldi aklıma. Yurdum insanı...

herşeye iyi yönünden bakamazsak eğer bu evlilikte bazı seyler yüümez kayınvaliden almış işte bak ne güzel yni bunda art niyet arama bence seni düşünmüş yoksa kimse gelinini rahatsız etmek için bişeyler almazki sadece vermezse istemiyo olur ama bak seninki ne güzel senden istemiyo sana alıyo seni sevdği için almıştır

gösterişi sewen bi tip,bide çok uyanıktırr,sinir bozar yani ama takmıycam o fotoğraf olayı şaka gibi yaa.. önce olmaz öle sey deyince annemi arayıp bizi istemiyo demişşş bi sürü sey sölemiş,,, wallahi artık gercekten istemiyorum.. zorla koydurttu resminii kadın:) utanmadıda tüm olanlardan sonra:)

Son düzenleme:

İnsanlarla dalga geçmeyi sevmem ve geçenlere de kızarım ama bu fotoğraf hakkaten komik geldi bana. İnsanlara da gelmiştir. Kişi kendini belli ediyor. Herkes biliyordur onuAyrıca cahil olduğunu düşünüyorum. Size zararı dokunmayacağını da tahmin ediyorum. bebeğiniz ve eşinizle mutlu olun. Gerisi boş. Sağlıkla alın da kucağınıza çocuğunuzu.

şekerim çok bişey istemiyorum,almadan danışsın,ewimde herseyim war koltuk fln almaya kalkıo kafasına göre yani,burası benim ewim,istiyomuyum ihtiyacım warmı bu önemli deil onun için,odalarımı kafasına göre kendi dekore edicek,benim param war aklım war zewkim war onun amacı benim ewime karışmak söz sahibi olmak

yıllarca aynı sorunları yaşadım ama koydugum tavırla herşeyin üstesinden geldim ha bide politik olmayı ögrendim hiç canını sıkma onlar sana dayandıkça sende kocana sarıl bırak alsınlar ne alıcaklarsa giden onların parası bişey almadan önce onlara söleme eşinle hallet.mevlüt konusuna gelince ben şimdi yapmak istiyorum de görümcem gelincede sizin evde bi daha yaparız de alttan yürüt işlerini tatlımmm.

seninki yine iyi eşya konusunda bizmki tv ünitesi almış mağazadam getirdiler,bu ne dedim size süpriz dedi,12 ay taksitle almış 1.taksidini ödemiş,geri kalan 11 ayını biz ödicekmişiz bu arada 4 yıllık evliydim yeni ev kurulmuyordu yani taksit ödicek olsam gider kendi zevkime göre alırım dimi yani

beğenmediğin herşeyi iade et elbet pes eder orjinalmiş hem sinir oldum hem güldüm. keşke slayta kendi annenle babanın düğün fotoğrafını da koysaydın konsept olurdu aileler ve evlatları diye hem de sen girersen ailem de girer mesajı olurdu hiç takma mesafeni koru şirret değil en azından ağzının payını ver otursun

aynı hasteneye gıtmemiz ve aynı haftada olmamıza ne tesadüf derken bunları okuyunca nerdeyse aynı seylerı yasıyoruz yaa nasıl karsılasmadık bılmıyorum belkı de karsılasmısızdır dun dr kontolundeneyse söz konusu durum kısmen ben de de var ki ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum cok cok kotu bı durumm nefret edıyorum artık bu durumda cekemıyorum annemler ızmır de olsa hıc takmam aslında ama onlar da bursa dacanım cok sıklıyor.ben de bu evde oturmaya basladıgımız dan berı yanı dugunden hemen sonra hamıle kaldım acaba hormonlardan mı boyle oluyo dıuyorum bılemıyorum ama ben bastan berı mesafelıyım onlarla ısınamıyorum bı turlu kızı da hemen yanımızda kı sokak ta..ıkısıınden de hoslanmıyorum hem de hıc annemler takma dese de takmıyorum ama gıcıkk oluyorum ıste..bunlara dert denmez belkı evet ama hıc goresım yok keske uzakta yasasak zırt pırt gormek mecburıyetınde olmasam.bebek dogduktan sonra cıkmazlar artık evden offfff kayınvalıdem 62 yasında ayrıca..yaslı baslı ınsan gıbı davransa eyvalahh ama ole bakısları var ınsanı yıcek cınsten..benım de halıma perdeme ole degıl bole olsa dıyo kendı capında ama ne gerek var yaa sussa ınsna gıbı otursa ben de bunlara delı oluyorum.gelıyo ruh gıbı bısı off allahım gunah yazmasın ama yemın ederım hıc sevmıyorum onu sevmek te ıstemıyorum ben bole ne zmana kadar dayanıcam bakalım bu arada yalnız degılsın yanı gor:)umarım bu taktıklarımız da hormonlardandır ve beişlerimiz gelınce gecer tek temennım bu baklaım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…