Cilt Bakımı Ürünleri Sadece 5 TL'ye gözenekleriniz sıkılaşsın/kaybolsun mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
Kızlar dün Watsons'tan aydınlatıcı body scrub almıştım. Tamamen çilek özlü ve içinde peeling için ceviz kabuğu pütürleri var. Haaaarika bi kokusu ve görünüşü var. Hatta sırf görnüşü için aldım diyebilrm. Bunu duşta vücudumuza mı sürücez yoksa yiycez mi diye düşünüp durdum ama arkasını okuyunca vücuduma sürmeye karar verdim
Neyse bunu önce süngerle sonra elimle azıcık ovalayrak bütün cildime sürdüm. Azıcık bekleyip masaj yaparak çıkardım ve duştan çıktım. Yüzüm sıkılaşmıştı sanki, ağzımı kocaman açamıyodum. Sonra saçımı falan kurutunca bi baktım ki gözenek kalmamış bende. Sadece 1-2 gözeneğimi görebiliyorum gözle. Ve güzel bi parlaklık verdi. Ama gözeneklerimde anında mucize yarattı ve ben görünüşü için aldığım için bunu hiç beklemiyodum. Sadece 5 TL!! Bütün Watsons ürünleri gibi buna da hayranım (ambalajlarına bayılıyorum özellikle yaa) <3 Her türlü sorunuzu bekliyorum, çünkü aslında bu ürünle ilgili açıklamam gereken çok şey var. Resimleri de aşağıda..

Eklemeyi unutmuşum, müthiş çilek kokusu teninizi kokladığınızda fark edilicek kadar kokuyor banyodan çıktıktan sonra da...

Son düzenleme:
çok merak ettim, hemde 1 seferde. bende denicem. teşekkürler:)

Daha 2 saat önce duştan çıktım canm.. İlk çıktığımda gözenekleri farkettim, düzenli kullanmada ne olur bilmem

Canm body scrub'ı soruyosan duşta bütün vücuduna sürüp duruladığın peeling görevi de gören meyve özlü krem

Canm Konya'da yaşıyosun anladığım kadarıyla ama baktım şimdi Konya'da watsons yok. Kargoyla olabilir sadece

Ne zamandır almak istiyordum ama itiraf ediyorum ki ben onu elkremi zannediyordum
Nasıl kullandın onu canım ıslak yüze mi uyguluyorsun??

Valla canım şaşırmadım ben bile özelliğine fazla takılmadan almıştım. Yağlı ciltler için falan demiyodu ama ambalajı görünce hemen kaptım yani
Ben ilk defa scrub kullandım ama şöyle yaptım: Duşta saçımda bekletmem gereken şampuanı sürüp saçı yukarda topladıktan sonra ıslak vücuda önce süngerle çok yumuşakça, sonra üstünden elle masaj yaparak geçtim ve güzelce durulayıp çıktım. Zaten çıkınca yüzünde biraz kaldığını hissediyosun, ağzını çok açamıyosun falan :

evet konyadayım bakalım bi kaç kişi kullansın bi yerden bulup alırım kokusuda güzelmş merakta ediyorum

Hıhı, ben 2. defa kullanınca daha çok bilgilendiricem sizi zaten kızlar :

süpermis fakat ben almanyada kaliyorum burda varmidir acep:44: hic duymamistim ve görmemistim:26: bi arastirayim intde

tam anlayamadım yüzüne peeling mi yapıyosun duruluyomusun:97:

Hafifçe masaj yapıyorum, peeling olmuyo yani bastırmıyorum kesinlikle. Çünkü peeling sivilce yaparmış, o minik toplar alttaki yağ tabakasını uyardığı için. Yani elimle hafifçe yuvarlak daireler çiziyorum temizlesin ve kokusunu bıraksın diye. Birazdan duşa giricem yine kullanıcam bakalım nolucak

Evet kızlar tekrar denedim ve çıktığımda cildimin yenilenmiş olduğunu gördüm. Banyodan önce soyulmakla kabuk bağlamak arası çirkin görünüm yaratan ölü hücreler banyodan çıktığımda yok olmuştu, ayrıca bi iki lekemin de banyodan çıktığım zaman yumuşacık yaptığı için kabuğunu soyup kurtuluverdim. Ürünün etkisini gözlemlemek için bi dizime iyice uygulayıp diğerine sürmemiştim, şimdi uyguladığım dizim yumuşacık diğeri ise kuru pütür pütür

canim ben intde bakindim ama bisey bulamadim:85: bu hangi ülkenin markasi:26:

5 tl ne ki ya.. Yarin gidebilirsem alirim ben de.. Ama acaba bunun etkisi ne kadar ki? Bi sure sonra gozenekler yeniden eski haline donmuyodur umarim:18:

bitkisel ürün satan yerlerde de bulabilirsiniz arkadaşlar.body scrup diye arayın tek bir markanın ürettiği birşey değil bu.ben de gördüm henüz almadım benim gördüğüm kayısı çekirdeğinden yapılıyo. tinker memnuniyetini paylaştığın için teşekkür ederim ben de alıp denemeye cesaret buldum böylelikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…