Sadece 5 dakika ayırın hayatınızı değiştirelim

Birbaharcicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
1
2
25
Merhabalar kadınlar kulübü üyeleri. Ben öğrenciyim. Çok kücük yaşlarımdan beri kişisel gelişim telepati telekinezi vs çok fazla ilgi duyuyorum. Çok çesitli kitaplar okudum araştırma yaptım. 2 yıldır insanlara internet üzerinden yardımcı oluyorum. 10ar kişilik gruplar halinde whatsapptan kişisel gelişim destegi veriyorum. 2 yıldır kimseden 1 kuruş bile talep etmedim. Tek amacim insanlara yardim etmek. Bunu ise inanarak başarabileceginizi size anlatiyorum. İntihar eşiğinden kurtarıp çok iyi yerlere getirdiğim bir sürü insan var. Kendi hayatiniz sizin elinizde. Ben içinizdeki gücü ortaya koymak için burdayım. Hayatınızı istediginiz gibi yönlendirmeyi evrene pozitif enerji gönderip dönüt almayı size ögretmek için burdayım. 2 yıldır 350 kişiye destek oldum ve bir kişise bile başarisiz olmadim. Hayata bakış açınızı değiştirelim. Sadece 1 ayda olacak hepsi. Küçük seanslarla. Sizden özel bilgiler ya da ücret istenmeyecek. Ayrıca teog grubu yaşam koçluğu da yapiyorum.En azindan bir deneyin. Hepinizi çok seviyorum. Mutlulukla kalın çiçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…