sadece 30 gün sadık bir diyet yapmak istiyorum.. hedef 7 kg.. katılmak isteyen buyursun hanımlar..

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
14.892
28.615
benim kilo serüvenim kendimi bildim bileli sıkıntılı..

her zaman tombik bir kız oldum..
taki tartıda 82 kg görene kadar. o günden sonra günlerce diyet topikleri okudum. çok güzel motive oldum..
başladım diyete tartı da 59 kg gördüğüm gün salmaya başladım ufaktan..

sonra evlilik hamilelik doğum derken tartı da 67 kg görmüş bulunuyorum.
diyete bir türlü adapte olamıyorum hep yemek yiyesim geliyor. bir de çalışınca ve çocukla diyet işi zor tabi.
şimdi bu günlüğümün ve sizlerin desteğiyle. şu dk itibariye diyetteyim. yalnız 30 günü yarından itibaren başlatmak istiyorum.
zira tıka basa tokum..
bu sürede hedefim 60-61 kg.
67.8 ile başlıyorum Allah 'ın izniyle..

haha 2015 martta bir akılla açıp bırakmışım aynı dakika. tabi karın tıka basa tokken diyet fikri kolay. neyse efenim bu süre zarfında emzirmeyi bırakıp çatlayana patlayana kadar yiyerek 2 ay öncesine kadar 75 kiloya kadar çıkıverdim. bu da ibret olsun. yani başladığın topiği devam ettirmezsen alırsın da alırsın

he ne diyordum 2 ay önce 75.4 ile yok artık diyerek diyete başladım. şu an 65.6 oluverdim. demek ki beklediğim azim 2 ay önce ancak gelmiş. bakalım nereye kadar gidecek. ama 2 yıl önceki hedefime 5 kilo falan var. pes etmeden devam ederim inş.

Daha fazla almadan bu hızla devam et. Bırakma.Kilo almak kolay. Emzirmen senin için bir şans daha hızlı verirsin. Kolay gelsin.

Daha fazla almadan bu hızla devam et. Bırakma.Kilo almak kolay. Emzirmen senin için bir şans daha hızlı verirsin. Kolay gelsin.

evet gayet kolay kilo alıyorum. emzirme dönemi biteli çok oldu. zaten emzirirken bu kadar dikkatli diyet yapamazdım. şu an aça yakın yaşıyorum ama alıştım

hadi bismillah ilk menümü yazayım şuraya.

sahur
yemedim

iftar
yarım kase dövme çorbası
1 kase soğan yahnisi
2 hurma
birkaç dilim karpuz
1 bardak ayran

ara
yarım nescafe

selamlar. bugün tartı beni baya şaşırttı. üstelik dünkü menüm meyve ve dondurmayla şenlendirmişti vücudum şaşırdı herhalde bilemem. bugün 64.7 geldim. yani hamilelik öncesi kilomu yakaladım. boy da 168. bence iyi duruyorum. ama devam etme niyetindeyim.
menüm de şöyle
sahur
yemedim

iftar
yarım kase dövme çorbası
1 kase soğan yahnisi
1 kaşık pilav
birkaç dilim karpuz
1 bardak ayran

ara
yarım nescafe
biraz meyve

evet bugünde geldim yine topiğime. sabah tartım 200 gr artıydı ama regl gelecek gibi. olsun artık gramlara takılmıyorum. bugün artıysam yarın gene eksilecektir illa ki

menümü de bırakayım şuraya

sahur
yok

iftar
yarım kase dövme çorbası
2 şiş kuşbaşı et
bir kase yağsız salata
1 bardak ayran
2 hurma

ara
1 kurabiye
yarım nescafe şekersiz

kürkçü dükkanına geri geldim. bayram fena geçmedi. çok da kaçırmadım. yani gözüm ve aklım baklavalardaydı ama baklava mideme giremedi. yalnız yediğim 3-5 kurabiye bile artı olmama yetti. ya da ramazan sonrası tek öğünden normal düzene geçince geldiler bilemeyeceğim. kaldığım yerden devam ediyorum şimdilik. kilom da sabah 65.6 geliyordu. 60 a falan düşünce baklava ödülü koydum kendime

sabah
1 dilim salçalı ekmek(çavdar)
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 zeytin
1 kaşık süzme yoğurt

ara
yarım paket nescafe ikisibirarada
yarım paket form bisküvi

öğlen
4 kaşık taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım paket form
1 kupa yeşilçay

ara
yarım nescafe

akşam (en korktuğum öğün evdekilere farklı yapınca zor oluyor)
yarım kase yayla çorbası
3 kaşık taze fasulye
1 kaşık et sote
1 bardak ayran

öğle araları 1 saat kadar yürüyorum. 3 litre su içiyorum.

dün kaçamak yaptım maalesef iki kurabiyecik. şu bayram kurabiyeleri çabucak biter inş amin
akşam menüm de değişti dün. Arnavut ciğeri ve soğan salatası yedim. ciğer yarım tabaktı.
ve bugünde +100 grla uyandım. sanırım ramazanda tek öğün beslenerek verdiklerimi alacak vücudum. buna moralim acayip bozuk. sabitlemeye başlasa tartı çok iyi olur. zira yediklerim hala az kalorili.

Bence kalorisi az bile olsa vücut zararlı birşey şeker hamur işi filan yediğimizde tepki veriyor.Yada bana öyle geliyordur belki ama bende de ekmek kaçamağı olsa kalori aynı olsa bile gitmiyor kilo

Bence kalorisi az bile olsa vücut zararlı birşey şeker hamur işi filan yediğimizde tepki veriyor.Yada bana öyle geliyordur belki ama bende de ekmek kaçamağı olsa kalori aynı olsa bile gitmiyor kilo

bende de öyle. hayır sabitlense ona da şükür. bilmiyorum ki ömür boyu böyle mi olacak.

bugünkü menümü de yazayım. sabah cısla başladım.

sabah
bir kurabiye
1 kayısı
1 dilim salçalı çavdar ekmeği
peynir
5 zeytin

ara
yarım nescafe şekersiz
yarım paket eti form

öğlen
4 kaşık et sote
1 kepçe yoğurt

ara
1 kupa yeşilçay
yarım paket eti form

ara
yarım nescafe şekersiz

akşam
5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
belki salata

bugünkü menüm

sabah
1 kurabiye (bitince kurtulucam inş)
1 yumurta
1 dilim salçalı ekmek çavdar
5 zeytin
peynir

ara
yarım nescafe şekersiz
yarım paket form

öğlen
1 kepçe yayla çorbası
bir kase etli patlıcan

ara
1 kupa yeşilçay
form kraker

ara
yarım şekersiz nescafe

akşam
yarım kase yayla çorbası
4 kaşık taze fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…