- 9 Ocak 2012
- 14.892
- 28.615
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
Daha fazla almadan bu hızla devam et. Bırakma.Kilo almak kolay. Emzirmen senin için bir şans daha hızlı verirsin. Kolay gelsin.haha 2015 martta bir akılla açıp bırakmışım aynı dakika. tabi karın tıka basa tokken diyet fikri kolay. neyse efenim bu süre zarfında emzirmeyi bırakıp çatlayana patlayana kadar yiyerek 2 ay öncesine kadar 75 kiloya kadar çıkıverdim. bu da ibret olsun. yani başladığın topiği devam ettirmezsen alırsın da alırsın
he ne diyordum 2 ay önce 75.4 ile yok artık diyerek diyete başladım. şu an 65.6 oluverdim. demek ki beklediğim azim 2 ay önce ancak gelmiş. bakalım nereye kadar gidecek. ama 2 yıl önceki hedefime 5 kilo falan var. pes etmeden devam ederim inş.
Daha fazla almadan bu hızla devam et. Bırakma.Kilo almak kolay. Emzirmen senin için bir şans daha hızlı verirsin. Kolay gelsin.
Bence kalorisi az bile olsa vücut zararlı birşey şeker hamur işi filan yediğimizde tepki veriyor.Yada bana öyle geliyordur belki ama bende de ekmek kaçamağı olsa kalori aynı olsa bile gitmiyor kilodün kaçamak yaptım maalesef iki kurabiyecik. şu bayram kurabiyeleri çabucak biter inş amin
akşam menüm de değişti dün. Arnavut ciğeri ve soğan salatası yedim. ciğer yarım tabaktı.
ve bugünde +100 grla uyandım. sanırım ramazanda tek öğün beslenerek verdiklerimi alacak vücudum. buna moralim acayip bozuk. sabitlemeye başlasa tartı çok iyi olur. zira yediklerim hala az kalorili.
Bence kalorisi az bile olsa vücut zararlı birşey şeker hamur işi filan yediğimizde tepki veriyor.Yada bana öyle geliyordur belki ama bende de ekmek kaçamağı olsa kalori aynı olsa bile gitmiyor kilo