• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1TL'ye 3 sticker:)

ellerine sağlık...balık adama bayıldım .üstelik kullandığın yer inanılmaz yaratıcı:))))
yaptığın kolay bir şey değil...kolaymış gibi anlatmışsın ama gerçekten beceri istiyorum. yapıp satsan alırdım .o kadar yani:))
tebrik ediyorum.

ellerine sağlık...balık adama bayıldım .üstelik kullandığın yer inanılmaz yaratıcı:))))
yaptığın kolay bir şey değil...kolaymış gibi anlatmışsın ama gerçekten beceri istiyorum. yapıp satsan alırdım .o kadar yani:))
tebrik ediyorum.

teşekkür ederim. Evet aslında çok kolay değil ama uğraşmayı sevdiğim için zorlamadı diyelim:) iste yapayım, istediğin bir figür:)

peki bunlar yapıştırdığınız yerlere zarar vermiyo mu ya.. netten görüyorum çok hoşuma gidio çeşit çeşit almayı düşünüom ama duvarlara flan zarar vreceni düşündüğüm içn duraksıyorum..

peki bunlar yapıştırdığınız yerlere zarar vermiyo mu ya.. netten görüyorum çok hoşuma gidio çeşit çeşit almayı düşünüom ama duvarlara flan zarar vreceni düşündüğüm içn duraksıyorum..

hazır satılanlar nasıl bilmiyorum ama benim yaptıklarım zarar vermiyor sadece çıkartınca altınca yapışkandan dolayı hafif bir leke kalıyor ama silince geçiyor.

Back