• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 saat için ne kadar ödemeli ?

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Arkadaşlar 8 aylik bebegim var. Çalışıyordum bebegime annem bakıyordu.Allah yardım etti simdi durumumuzu yoluna koyduk çok sukur ise ara verip bebegime kendim bakicam. Ancak şöyle bir detay var ozel nedenlerden dolayi hergün 1.5 saat bebegimden ayri kalmak zorundayim. Bu bir buçuk saatte bebegimi komsuma bırakmayı düşünüyorum.kendisi bakıcılık konusunda tecrübeli. Kabul edeceğini düşünüyorum zira ihtiyacı var. Sizce ücret olarak ne kadara anlasmaliyim?

Hafta sonlari birakmiycam. Yani ayda 20 gün de 1.5 saat sabah 8.00 -9.30 arasi.

Yani bir asgari ücreti günlüğe vursan 50 tl falan yapar.
20-30 gibi olabilir.
Bütçenize göre ...

Bence önce bir bakıcı piyasasını bilmek lazım sizin şehirde

Yani süre az ama düzenli bakacak ona göre sabah kalkacak, başka yere o saatler arası gitmeyecek vs

Şimdi çok verseniz size zarar az verince de ne bileyim şık olmaz gibi sanki

Mesela bir küçük altın önerseniz daha mı hoş olur sana da yatırım olur kenarda güvencen olur deseniz

Bence önce bir bakıcı piyasasını bilmek lazım sizin şehirde

Yani süre az ama düzenli bakacak ona göre sabah kalkacak, başka yere o saatler arası gitmeyecek vs

Şimdi çok verseniz size zarar az verince de ne bileyim şık olmaz gibi sanki

Mesela bir küçük altın önerseniz daha mı hoş olur sana da yatırım olur kenarda güvencen olur deseniz
Şehir ankara. Bakıcı piyasasını hiç bilmiyorum. Sabahlari evinde onun da bebegi var.

Kendi çevremden örnekler veriyorum bu tip konulara hep. Ayın sadece 4 günü yarım gün çocuk bakan birisinin 50 lira aldığını biliyorum yer ankara. Bence sizinki ona göre çok iyi rakam.

En güzeli bakacak olan kişi ile konuşmak derim.
Hem zaten komşunuzmuş.
Saatleri belirlemişsiniz de, sen en iyisi kendisi ile konuş.
"Ben bakıcı piyasasını çok bilmem, kendimce bir araştırdım size aylık 300-350 TL gibi vermem uygun olacak gibi geldi, siz ne dersiniz? Sizin için de makul mü?"
Ben olsam sorarım... Sonradan "hakkım kadarını alamadım" duymaktansa....

Evet aylik. Ayın 20 günü bakicak. Aslindabakmiycak bile mama vermiycek bezini bile degismiycak. Sadece en fazla 1.5 saat bebek onun yanında duracak. Az mi sizce ?
Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.

Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.

Sizin evdeki faturalari bilmemde bizdeki en yuksek fatura dogalgaz o da bu ay 200TL geldi :KK70: 250 nasil fatura ödemez :KK70:gunluk 1 saat icin 500TL çok fazla konu sahibi. 250-300 gayet iyi gorunuyor.

Sizin evdeki faturalari bilmemde bizdeki en yuksek fatura dogalgaz o da bu ay 200TL geldi :KK70: 250 nasil fatura ödemez :KK70:gunluk 1 saat icin 500TL çok fazla konu sahibi. 250-300 gayet iyi gorunuyor.
Valla bize bir tek su az geliyor. Elektrik bile 200 geldi. Daha dogal gaz gelmedi. Kesin 400 lira falan gelir en dusukte yaktigimiz halde. Gecen sene o civarda gelmisti cunku aralikta :/ yani o yuzden 250 bana cok az gorundu.

Valla bize bir tek su az geliyor. Elektrik bile 200 geldi. Daha dogal gaz gelmedi. Kesin 400 lira falan gelir en dusukte yaktigimiz halde. Gecen sene o civarda gelmisti cunku aralikta :/ yani o yuzden 250 bana cok az gorundu.

Suyumuz 25-30 lira civari geliyor. Elektirik 60-70 arasi, Dogal gaz bundan once 180di buay 200 geldi. Ustelik Istanbuldayiz.
Ihtiyac sahibiyse ki konu sahibi ihtiyaci var demiş 250-300 gayet rahatlatabilir. Konu sahibide parayi yerden toplamiyor sonucta fazla fazla versin. İşin ucreti neyse o.

tüm gün bakıcı ücreti 1800 tl. Çalışma saatleri sabah 8.00 akşam 18.00
Yani saatlik çalışma ücreti 9 tl oluyor.
Siz 5 gün 1,5 saat baktıracaksanız. Saatlik ücreti ayda 270 tl eder. Düz hesap 250 iyi yani.

Back
X