Saç Bakım Ürünleri sadece 1 ay

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
arkadaşımı agzından yazıyorum "bende maşa fön düzleştirici wax jöle serumlar sular falan derken baktımki saçlarım çok yıprandı en sonunda dayanamadım herşeyi bıraktım 1 ay sadece bıttım sabunu(başka sabunda olur) ve şampuan , durulanan krem başka hiç bir şey yapmamış yaz oludgu için kurutmamışda ama şuanda kurutuyor ... neyse ve sonunda saçları hiç elektiriklenmedi çok yumuşacık ve harika duruyorrrr bende 3-4 gündür başladım bıttım sabunuyla saçlarımı yıkıyorum ve zeutinyagının dışındada saçıma hiç bir şey uygulamıyorum arkadaşlar sizde deneyin

bıttım sabunu her saça yaramaz canım.saç dökülmesi için satılmasına karşın saçını daha fazla döken bir kaç arkadaşa şahidim.dökülmeye başlarsa hemen bırak :KK34:

bıttım sabunu her saça yaramaz canım.saç dökülmesi için satılmasına karşın saçını daha fazla döken bir kaç arkadaşa şahidim.dökülmeye başlarsa hemen bırak :KK34:

evet bana yaradı dogrusu ama benim kastettigim şey sabun degil yani saça çok ürün kullanmamak

sabun ne kadar bitkisel olursa olsun şampuandan daha çok zarar veriyor saça..

sabun ne kadar bitkisel olursa olsun şampuandan daha çok zarar veriyor saça..

ben aynı kanıda degilim denyen biri olarak sadece sabun saçı matlaştırır ama üsüne şampuan uygulayınca matlıgını alıyor ayrıca benim anlatmak istedigim sabun degildi niye ona takıldınız?

X