• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

liv-tyler-vintage-valentino-03.jpg

livcim senin nickini nerden aldığın belli oldukaydirigubbakcemile3
dudakların aynı bu hatuna benziyorr canım ya maşallah

Ben livi çok beğenmiorum nedense,çok soğuk gelio bana

olabilir tatlım ...ben livi kendime oldukca yakıın biliyorum makyajını sadeligini ses tonu konusmasını vb. ...diger unluler gibi boya kupune donup dolasmıyor ya da orasını burasını acıp gundeme gelmeye calısmıyor

burda güzel çıkmamış beyenmedim saçını başını :1closedeyes:

benim pek liv tyler dan haberim yoktu taki sevgilimin ''bunu sana benzetiyorum aşkım'' deyip bu resmi bana yollayana kadar zemuszemus , gıcık olmuştum ama ozaman demekki beyeniyo bunu falan fesatlandım yani accık :dilcikar::dilcikar: sonra merak sardım kimdir neyin nesidir baya güzel hatunmuş gerçekten filmlerinide izledim bide ben livi ben affleckle çok yakıştırıyorum bi kaç filmde beraber oynamışlardı özelliklede pearl horborda bayıldım orda ikisinede :asigim:

evet izledim canım ama filmde bi tek liv güzeldi baya hemde ben filmde sıkılmıştım azcıkkaydirigubbakcemile2

heralde livin oynadığı filmlerin çoğu sıkıcı ama filmleri sadece livin güzelliği serettiriyo zemuszemus

konusu

Louis Leterrier’ın yönettiği ve Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth ile William Hurt’ün oynadığı "The Incredible Hulk" dünyanın en ilkel güç kaynağı olarak kabul edilen olağanüstü öfkesiyle ve bütün görkemiyle bir kez daha beyazperdeye geliyor.

Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk. Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır. Hulk'un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination.

alıntıdır

surukleyici fantastik aksiyon turunden harika bir filmdi

Son düzenleme:
hıııı yeşil adam bu tamam tatlım seyretmiştim ben bunu 10 yaşındaki kardeşim sayesinde bi kaç hafta üstümüze atlayıp durmuştu hulkum ben diye ama livi hatırlamıyorum nedense bu filmde :kedi:

Back