Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

deniz akkaya liv tylerın resimlerini estetisyenlere gösterip,onu referans alarak amelyat olmuş.vay bee,uğruna ne estetik yaptıran vardır kimbilir.

hakikaten çok güzel bir kadın

livcim sence ben liv tylerın göz rengini hidrocor azulda yakalayabilirmiyim?

cnm livin göz rengi azula benziyor biraz grafiteyide andırıyor ...aslında topazioların sana çok yakışıyor 2. bir lens olarak grafite ve azul düşünebilirsin tatlım solotica topiginde daliah ın azul grafite fot vardı onları inceleyebilirsin

livcm yaaa kendi gözüm koyu kahve ben lacivelt istemiorum livin göz rengini istiyorum yerimseniben. dalianın gözleri açık kahvee ama yardım et kafayı kırdım artık yaaa soloticayla yatıp kalkıom artık

livcm yaaa kendi gözüm koyu kahve ben lacivelt istemiorum livin göz rengini istiyorum yerimseniben. dalianın gözleri açık kahvee ama yardım et kafayı kırdım artık yaaa soloticayla yatıp kalkıom artık

o zaman grafite olmaz cnm sende lacivert lila gibi duracaktır ...bu bak nc azul cnm kızın göz rengi koyu kahve

http://adeusadanoite.blogspot.com/2009/11/make-azul-turquesa.html
http://3.bp.blogspot.com/_ACCS6Jw9CeQ/SwVGsav-_zI/AAAAAAAAA1M/GLw0rba6GZI/s1600/PB0800341.jpg

ne yazık ki cor azul kullan pek yok ...yanılmıyorsam okytepe azul ısmarlamıştı istersen onun fot bekle diyeceğim ama onunda göz rengide açık

Son düzenleme:

canm benim yaa benim için okadar resim falan bulmuşsun yerim seni ben .pamuksun sen pamuk:1hug:a.s.

livcim sen hangi renkleri kullandın? bu arada fotodaki kızın makyajı iğrenç olmuşş gözünün heryerini mavi yapmış gözünün beyaz yerleri kalmış sadece onu da boyasa tam mavi olcakmışş yaa HEY ALLAHIM .ama azul istediğim mavi duruo .

:roflol:aaaay evet bende kızım makyajını begenmedim =)

cnm ben topazio cor mel cor grafite denedim ...topazio ve mel kendime yakıştırmadığım için hemen elden çıkarttım grafitelerimde süresi doldu uzun zamandır lens kullanamıyorum :gitme: 1-2 ay kadar önce charm grafite ısmarladım lotlarını farklı göndermişler bende brezilyaya lensleri tekrardan yolladım adamlar inceleyip yenisini gönderecekler onların gelmesini bekliyorum mafoldumben

hadi yaaa bak sen aksiliğe .üzüldüm valla bu insanlara şaşıorum işlerini düzgün yapmalılar.kendi gözün açık kahvemii pamukum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…