• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

bu fotoda ne kadar farklı cıkmıss

n2760215284211783617410yn1.jpg

valla guzel kadına makyaj cokk yakısmaz zaten..ancak ebru gundes gibi kadınları şah ediyor agır makyajlar

iste_makyajsiz_ebru__85249.jpg

aslında tatlım guzel olupta makyajla dahada fıstık olan cok insan var ama liv oyle degil ya...ebruyu ne makyajlı ne makyajsız hiçbir sekilde begenmıyorum hatları pek duzgun gelmıyor... ne yazık kı guzelligi tamamlayıcı unsurlar ebruda mevcut degil

Kızlar bende size sorucaktım Ebru Gündeşi nasıl buluyorsunuz diye isabet olmuş :) Çok beğeniliyor birçok insan makyajını falan ona benzetmeye çalışıyor. ama ben inceledim inceledim ne makyajlı ne makyajsız hiç hoşuma gitmedi. :) sizde benim gibi düşünüyomuşsunuz ,zevk meselesi tabiii :)

Kızlar bende size sorucaktım Ebru Gündeşi nasıl buluyorsunuz diye isabet olmuş :) Çok beğeniliyor birçok insan makyajını falan ona benzetmeye çalışıyor. ama ben inceledim inceledim ne makyajlı ne makyajsız hiç hoşuma gitmedi. :) sizde benim gibi düşünüyomuşsunuz ,zevk meselesi tabiii :)

yaa bazen makyajı falan sahane oluyordu..ama su aralar hıc hıc guzel gelmıyor gozume..hanı su j.lo cakması elbısesını gıydıgı zamanlar falan cok hosuma gıtmıstı..

Bu kıyafet hiç hoş değil yaa

ay bende bu tarz sevmem ama bu renge bayılırımmm

yaa bazen makyajı falan sahane oluyordu..ama su aralar hıc hıc guzel gelmıyor gozume..hanı su j.lo cakması elbısesını gıydıgı zamanlar falan cok hosuma gıtmıstı..

ay bende bu tarz sevmem ama bu renge bayılırımmm

Kesinlikle renk harika cnm ama kıyafet hoş değil kaydirigubbakcemile4

Back