• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

ay sacını benım gıbı toplamısssssssss :)))) bariz ev hali :)))

liv_tyler_bun.jpg

linkte bad hair day yazıyordu =)

aaaaaaaaaaa aynı babadan olma kız kardesi de benceeeeee liv tyleri andırıyor..
sanki liv tylerin iri bir kopyası gibi cıkmıs resimde.degil mi?
profesyonel buyuk beden mankeni kendisi

mia-tyler.jpg

mia-tyler-015.jpg

mt06.jpg

mia_tyler_1.jpg

eva ile liv ...eva mendes ten nefret ediyorum ..erkek arkadasım eva yı baya begenir pisss =)...liv de hiç hos cıkmamıs ya
a2ezu28dhbeibhi2.jpg

ya ben anlamıyorum hakıkaten..bu kadını bende cıngeneye benzetıyorum..ama begenen begenene..

ya bence erkekler "ulaşılabilir" kadınları daha cok begeniyor ..yani göz var nizam var..
aslında daha kusurlu kadınlar daha egzotik geliyor kanımca..
kusursuz kadın erkegin kendine guvenını tırmalıyor belkide...

ya da biz kadından anlamıyoruz :)))))))) bilemiyorum yani :))))

ama bu kadın çirkin cidden...

frh420083images31001617.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede erkekler kusurlu ya da kurursuz ayrımından ziyade seksi kadınları daha cok begeniyorlar ...begendikleri gunluk hayatlarında cokta karsılasabilecegi kadınlar degil belkide bu yuzden bu kadar cok hoslarına gidiyor ...

bi de ozellikle su sıralar bronz tenliler cok revacta ...hangi erkege sorsam bronz ten diyor

caglada oyle ama erkekler nasılda begeniyorlar hiç anlam veremıyorum ...konusması ses tonu tavırları gayet antipatık

cagla-sikel.jpg

Kızlar ben koyu bir liv tyler severim..
Aslına bakarsanız daha bir kaç yıl öncesine kadar dünyanın en güzel (hatta gelmiş geçmiş en güzel!!!) kadınıydı. Son zamanlarda şok edici bir şekilde değiştiğini resmen çöktüğünü düşünüyorum.:bbo:
Yanlış anlamayın şimdiki hali de normal kadınlara göre çok çok güzel bence. Ama eski hali tek kelimeyle kusursuz olduğu için şimdi bana o kadar güzel gelmiyor. Yeni ve eski fotoğraflarını kıyaslıyorum, bir fark var ama tam olarak neyin değiştiğini anlamıyorum.
Olsun gene de halen severek takip ediyorum, halen çok güzel ve güzelliğinden öte çok tatlı bir insan.:asigim:

bebegim bende eski halini cok begeniyorum kocası ile ayrılmadan once kendine cok daha dikkat ediyordu ama simdi oyle degil ...giyim tarzını ve makyajını degistirdi eski liv den eser kalmadı ama genede hos kadın

bebegim bende eski halini cok begeniyorum kocası ile ayrılmadan once kendine cok daha dikkat ediyordu ama simdi oyle degil ...giyim tarzını ve makyajını degistirdi eski liv den eser kalmadı ama genede hos kadın

Canım çok haklısın özel hayattaki çalkantılardan dış görüntüsü de inişli çıkışlı.. Bir türlü dengeyi tutturamıyor gibi. Değişik şeyler deniyor. Yoğun makyaj, kısa saç, aşırı salaş giyim tarzı.. Bir ara davetlere yoğun oto-bronzan kullanıp da gidiyordu, halbuki ne gereği var?? Sen liv tyler'sın beyaz ten kavramı seninle özdeşleşmiş:)
liv tyler eşittir beyaz ten, siyah saç, menekşeye çalan mavi gözler. Budur.

Back