- Konu Sahibi BeyazPerim
-
canım tabiki begenmeyebilirsin ama boyuna gore bence yuzu orantılı ....boyu yaklasık 1.80 a yakın ...
yaa bende beğenemiyorum bunu.. abartılıyoo gibi geliyoo..
bu kadına çirkin diyeni allah taş yapar be:roflol:asla çirkin değil ama beğeni bakımından tabi çok güzel bulunamıyabilir o ayrı ona saygımız varsaygı duyuyorum begenmeyenlere ama cirkinde degil ya bazı resimlerde guzel cıkmamıs olabilir bunun cekimle ilgilisi oldugunu dusunuyorum ...filmleri izlememis ya da herhangi bir yerde liv gormemis birisi sadece fot.larına bakıp yorum yapmasın bence ...butunune bakıldıgında cok kıbar cok nazik ve kıbar bir kadın ...
bu kadına çirkin diyeni allah taş yapar be:roflol:asla çirkin değil ama beğeni bakımından tabi çok güzel bulunamıyabilir o ayrı ona saygımız var
ben tenine bayılıyorum özellikle,bu arada livcim liv ne burcu:uhm:herkezi biliyorum ama onu bilmiyorum fikrin varmı tatlım?
Yengeçmiii o zaman çok dengesiz bu güzel hatun :S acaba onunda çok küsme huyu varmı :))))
kıs yapma benimde burcum balık yukselenim yengectir ...ama haklısın biraz oyle olurlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?