Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçta istediğin renklere geçiş dönemi
yaz aylarında bende büyülü kahvesini kullandım saçlarım çikolata kahveydi o kadar bir değişiklik olmadı doğal saç için bu boyalar eğer saçınızda boya varsa kesinlikle kullanmayın.bende yanma olmamıştı
cnm bncede saçlarda yanma oranı yüksek olur.bn denemedm ama boyalı saçlardada etki edio die duymuştm.ama siyah boyadan dönülebilceini sanmıorm bnce siyahsa denemeyin
ay biri yakıyo diyor biri çok güzel oldu diyor acaba saç derisine göre değişir mi, ben tutkulu kızıl deniycem kapaktaki kızla aynı renk saçım inş iyi olur.
Benim de saçımda 6 ay öncesinden kalma mavi-siyah boya var. Gizemli kızılı denemek istiyorum; ama renk tutmaz diye bir türlü cesaret edemiyordum. Şimdi bir de üstüne saç derisi yananlar eklenince hiç deneyemeyeceğim sanırım. =)