• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçta istediğin renklere geçiş dönemi

sedagnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
181
2
96
kızlar palettenin çıkarmış olduğu renklere kolay geçiş serisini duymuş olmalısınız reklamlarda da izlemiş olmanız gerek sizce nasıldır........

anlaşılan bilen ve uygulayan yok reklamlarda sürekli gösteriyor ama çok merak ettim doğrusu

canım merak ettiğin renk geçişi ile küçük bi araştırma yaptım.Umarım işini görür

Palette “Radiance” ile en zorlu renk geçişleri artık TEK ADIMDA. Koyu renk saçlarda bile…
Schwarzkopf uzmanlığıyla geliştirilen yeni Palette “Radiance” saç boyası, koyu renk saçlarda yoğun ve moda renkler elde etmek için renk açıcı kullanmaya son veriyor. Koyu renk saçlara sahip bayanlar Palette “Radiance” sayesinde saçlarını yıpratmadan tek adımda hayallerindeki renge kavuşabilecekler. “Radiance” serisi ayrıca, Jojoba Yağı içeren besleyici saç bakım maskesi ile boyama sonrası saçlara yumuşaklık ve esneklik kazandırarak yoğun bakım yapıyor.

Koyu renk saçları renk açıcı kullanmadan arzu edilen renge boyamak artık çok kolay. Profesyonel saç bakımını evlere taşıyan Schwarzkopf uzmanlığıyla koyu renk saçlar için özel olarak geliştirilen yeni Palette “Radiance” serisi sayesinde koyu renk saça sahip bayanlar istedikleri canlı, yoğun ve moda renklere kavuşmak için saçlarını ara renklere boyamak ya da renk açıcı kullanmak zorunda değiller. Radiance ile “EN ZORLU RENK GEÇİŞLERİ ARTIK TEK ADIMDA” gerçekleşiyor.

Jojoba Yağı içeren besleyici saç bakım maskesi ile yoğun bakım
Radiance’ın özel olarak geliştirilmiş Jojoba Yağı içeren Besleyici Saç Bakım Maskesi, Vitamin B3 ve Pro Vitamin B5 içeriği ile saçlarınızı güçlendirip ve kurumasını engellerken aynı zamanda yumuşaklık ve esneklik de kazandırıyor.

Palette “Radiance Serisi”, birbirinden özel 4 renkten oluşuyor: Tutkulu Kızıl, Gizemli Kızıl, Kışkırtıcı Viyole ve Büyülü Kahve

deneyen biri olarak tavsiye etmiyorum saç derim yandı resmen saçlarım kızıla dönmedi ve ayrıca boyayı yıkadığımda güzelim kalın saçlarımın incelmişti saçı ne yapyorsa artık resmen inceldi bende söylemesi arkadaşlar aman aman

ben çok merak ettim bunu.. şimdi olmasada kullanmak isteyebilirim sonra.. şimdi bu boyayla boyadıktan sonra tekrar boyay ihtiyaç varmı yani açıcı gibi mi? yoksa direk boya mı...

cnm direk boya bnde düşünüodm boyamayı ama eylül u duyunca korktum şahsen.

doğal saç rengi üstüne değil mi bunlar? boyalı saçlarda olmaz sanırım:S

internette araştırmama göre yani önceden herangi bir boya ile saçınızı boyadığınız zaman hani diyosunuzdur ya işte boya kutusundaki kızın saçı gibi olmadı filan. bu yeni çıkanlarda heralde bol miktarda renk açıçı ile birlikte sunuluyor birebir saç rengini tutturmak için ..

deneyen biri olarak tavsiye etmiyorum saç derim yandı resmen saçlarım kızıla dönmedi ve ayrıca boyayı yıkadığımda güzelim kalın saçlarımın incelmişti saçı ne yapyorsa artık resmen inceldi bende söylemesi arkadaşlar aman aman

Bende bugün düşünüyordum koyu renk olan saçlarımı açık bir renge palett'le dönüştürsemmi diye. Seni duyunca vazgeçtim :1shok:
Demekki içinde açıcı denilen orıel mi diyorlar deyse işte ondan fazlaca olsa gerekki hem rengi birkaç ton açıyor hemde saça zarar veriyor. Saç derim yandı demişsin çok kötü o zaman bu boya yasakkelime

DOĞAL SAÇLARDA OLABİLİR AMA BEN BOYALI SAÇIMA UYGULADIM.
saçlarım siyaha boyalıydı ve hangisi hatırlayamadım, kızılını almıştım.kendi saçım olan yer kızıl oldu ama uçları o kadar belli olmadı.sadece güneşte yada ışıkta belli oluyodu.güneşte çok güzel olduğunu söyleyen arkadaşlarım oldu.ama siyahın üstüne o kadar açması bile iyiydi bence.kendi saçınsa güzel olur diye düşünüyorum.
bide ben en son lorealle boyadım saçlarım çok güzel oldu.lorealinde redians serisi var. onu deneyebilirsin.sen bilirsin yinede.

Ben Gizemli Kızıl' ı denedim çok memnunum hatta diplerim çıktı tekrar alıcam.
doğal saçımın üstünde aylar öncesinden kalma çok az gölge vardı yani saçımın tek renk olmamasına rağmen hepsini aynı tonda boyadı ve kızıla döndü saçım.. kutudakinden biraz daha koyu oldu zaten hiçbir boya da kutudaki rengin aynısı olmuyor ilk boyamada. o yüzden bu boya beklentimden daha iyi sonuç verdi. saçın cinsine yapısına göre değişir tabiki ben memnun kaldım diğer boyalardan biraz daha pahalı ama bu rengi çok sevdim kızıldan sıkılana kadar bu boyaya devam ederim..

aldım şu an elimde palette radiance gizemli kızıl var ama biraz bekliycem deneyenler yazarsa sevinirim. saç orijinal saç rengim siyaha yakındı tüm marka kızılları denedim sayılır ama sadece güneşli havada kızıl görünüyo tonu çok koyu oldu en son radince kullancam bakalım nasıl olacak deneyince yine yazarım.

Son düzenleme:
bende kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum,bn boyalı saçın üstüne yapmıştım,kahve tonunu almıştım dipler oldu ama uçlar kopkoyu kaldı ve derim bnm de yandı,ertesi gün kuaföre saçımı kestirmeye gitmiştim kuaför hemen farketti saç derimi..çok kötü olmuş dedi..kendi saçınız değilse eğer hiç denemeyin bile bence..

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

Ben boyalı saçıma kullanmıştım zamanında çok da güzel olmuştu.. Saç tipiyle ya da derisiyle alakalı bir şey demek ki.. Bende herangi bir problem olmadı.

Back