Saçta değişiklik tavsiyeleriniz...

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
Kızlar bu aralar değişiklik yapmak istiyorum kendimde. En kolayı da saç rengim geldi açıkçası. Saç modelim temmuzda değişmişti büyük bi değişiklikti bu yüzden bir süre daha kullanmak istiyorum bu modeli ancak rengini değiştiresim var bu aralar.
$bob-saç-modeli-ünlüler.jpg $Untitled.jpg $Untitled.jpg

Saç rengim ve ten rengim ortadaki resimde belli oluyor. Modelim sol resimdeki gibi hatta arkası daha da kısa, ön uzunluğu aynı hemen hemen :) Normalde sağdaki gibi dalgalı ancak bu modelde düz saçı daha çok kullanıyorum.

Sizce nasıl bi değişiklik yapsam ???

ilk resmi saç modelimi göstermek için koydum zaten. Bi anda o kadar açık renge döndürebileceğimi sanmıyorum o kadar cesaretli değilim :KK70:

Evet şimdi cevabını görmeden şunu ekleyecektim bende:)
$images.jpg Eki Görüntüle 855050

İkinci fotodaki renk çok hoşuma gitti aslında. Bunu düşünmeye başladım yoğunluklu olarak.

Aslinda ben de en cok ikinci rengi begendim. Hatta ekledigimde sacini düz kullandigini da
söylediginde "budur" demistim, ama kizil rengi begenip begenmedigini bilmedigimden degisik
örnekler ekleyeyim dedim.

Umarim bu rengi tutturabilirler.

Aslinda ben de en cok ikinci rengi begendim. Hatta ekledigimde sacini düz kullandigini da
söylediginde "budur" demistim, ama kizil rengi begenip begenmedigini bilmedigimden degisik
örnekler ekleyeyim dedim.

Umarim bu rengi tutturabilirler.

İkinci renge bende bayıldım bu olacak sanırım :) Sorun şurada aslında:KK70: Evde boyanacak saçlarım :/

İkinci renge bende bayıldım bu olacak sanırım :) Sorun şurada aslında:KK70: Evde boyanacak saçlarım :/

Himm biraz zor olacak o rengi tutturman o zaman. Cünkü baya degisik bir renge benziyor. Bütün markalarin kizil renklerine bakarsin o zaman, en yakinini secersin. :) Güzel olacagina eminim.

Himm biraz zor olacak o rengi tutturman o zaman. Cünkü baya degisik bir renge benziyor. Bütün markalarin kizil renklerine bakarsin o zaman, en yakinini secersin. :) Güzel olacagina eminim.

Teşekkürler:) Umarım resimdeki gibi bir renk tuttururum ve de yakışır :)

X