How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saçmalıyomuyum ki?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar...

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Eşimle ovülasyon dönemimle sadece 1 kez korunmamıştık onda da böyle bi durum yaşandı.
Düşük oldu adetim bitti. Avülasyon dönemimi aktif geçirdik. Bugün dönemin son günü. Ama sanki göğüslerimde şişme acıma başladı gibi. Geçen ayda böyle olmuştu. Normal mi bu dönemde böyle olması???

İnşallah hamile kalmışımdır ve bu sağlıklı bi gebelik olur.

Sadece 3 gün hamileyim diye mutluluk yaşadım ama böyle bi mutluluk daha önce hiiiç yaşamamıştım.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Gecmis olsun canim bende iki defa kimyalsal gebelik yasadim.malesef sevinci kisa üzüntüsü uzun sürdü:(üc yilldir evliyim iki defa üst üste kimyalsal:( simdi regl gününe 5 gün var tekrar sayili günler:( belirtilere takilma regl günün gecmeden stres yapma hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsin insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Gecmis olsun canim bende iki defa kimyalsal gebelik yasadim.malesef sevinci kisa üzüntüsü uzun sürdü:KK43:üc yilldir evliyim iki defa üst üste kimyalsal:KK43: simdi regl gününe 5 gün var tekrar sayili günler:KK43: belirtilere takilma regl günün gecmeden stres yapma hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsin insallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Cok kötü bi durum. Testte çift çizgi. Sonra kanda pozitif. Sonra değerlerin düşüyor. Kaybediyosun... rabbim daha büyük acı yaşatmasın. İki ay üst üste mi kimyasal oldu?
İnşallah bu sefer olur canım seninde benimdeeeee

Cok kötü bi durum. Testte çift çizgi. Sonra kanda pozitif. Sonra değerlerin düşüyor. Kaybediyosun... rabbim daha büyük acı yaşatmasın. İki ay üst üste mi kimyasal oldu?
İnşallah bu sefer olur canım seninde benimdeeeee
Hamile oldugumu ögrendikten 10 gün sonra kanama yasayip kimyalsal oldugunu ögrendim.aradan 6 ay gectikten sonra tekrar hamile kaldim onuda 6 haftalikken ayni sekilde kanamayla kaybetim.simdiyse birsenedir hamile kalmayi bekliyorum:(hic bir sorun olmadigi halde nasip olmadi:(

Hamile oldugumu ögrendikten 10 gün sonra kanama yasayip kimyalsal oldugunu ögrendim.aradan 6 ay gectikten sonra tekrar hamile kaldim onuda 6 haftalikken ayni sekilde kanamayla kaybetim.simdiyse birsenedir hamile kalmayi bekliyorum:KK43:hic bir sorun olmadigi halde nasip olmadi:KK43:

Biraz kafaya takmamak gerekiyor sanırım. Yani olursa olucak tek cocuksuz kalıcak biz değiliz. Nelerinin oluyoooo. Bizimde olur inşallah canım bende cok tedirgin oluyorum. Acaba diyorum. Ama bi sürü şey çıkardılar tüp bebek aşılama en son çağre onlar denenir diyoruz. Bende ultrosonla baktırdım doktor hiç bi sıkıntı yok kist yok tertemiz dedi. Ama alttan hiç muayene olmadım şimdiye kadar. Ben 8 aylık evliyim geçen ay bıraktık korunmayı.
Hayırlısı olsun canım. Benim annemin 5 yıl olmamışım ben. Annemden aldığım tek tavaiye kafana takarsan asla olmaz. Kafayı boşalt rahata bırak inşallah şuan ikimizde hamileyizdir.
Dediklerimi bende sana söylüyorum ama kendimde yapmakta zorlanıyorum. İnşallah olucak canım.

Hamile oldugumu ögrendikten 10 gün sonra kanama yasayip kimyalsal oldugunu ögrendim.aradan 6 ay gectikten sonra tekrar hamile kaldim onuda 6 haftalikken ayni sekilde kanamayla kaybetim.simdiyse birsenedir hamile kalmayi bekliyorum:KK43:hic bir sorun olmadigi halde nasip olmadi:KK43:
Canım doktor bide bana herşeyde vardır bi hayır. Şükret demek ki hamile kalabiliyosun dedi. Yani seninde benimde illaki olur

Back