Rüya Yorumları Saçma Sapan Rüyalarımızı Anlatıp Gülelim..

dün kedimi aldığım adamı aramıştım,bi ay kadar sizde kalabilir mi diye.
Gecesinde de rüyamda bu adamın evindeyiz.bizimki var bembeyaz,bi de öteki kedileri var bembeyaz ve birazcık benekli. Evin kadını dışarıda elinde yine böyle beyaz bi kediyle geliyor "çok hoşuma gitti aldım" diye.
işin aslı ben de pek sevmiyorum beyaz kedileri; böyle turuncu tekirler, iranlar, hele hele british shorthair'lar çok daha sevimli geliyo bana.İçimden düşünüyorum 'ay yine beyaz kedi almışlar,dünya da para vermişler.Yazık keşke başka renk kedi alsalardı' diye,sanki bana neyse...
Ben böyle düşünürken kedilerden biri kaçıyor evden-balkondan atlıyor...
böyle bi sonu olmayan aptal bir rüyaydı...

hahahaha :):) bu konu süper oldu ya insan dertten sonra gülmek istiyo çok güldüm valla :KK70: bende bonibon batmış diye ağlıyodum ailecek bu daha saçma ya banane acaba bana düştü derdi sanki:KK70:

bitane daha anlatmak istiyorum :) aklıma gelmişken
yurtta nefret ettiğim bi kız var geliyo bana sevgilin bana asılıyo falan diyo sonra ben inanmıyorum mesaj at yanımda diyorum sevgilim 2 hat kullanıyomuş 2. hattan haberim yok tabi.:) sonra geliyo sevgilim ben şaşıp kalıyorum ağlıyo kıza nolur benimle ol diye bide bende yanlarındayım kızda ben umutlunun canı yansın diye makara yapıyodum seninle diyo benim sevgilim hala ağlıyo :) sonra kızın erkek arkadaşı geliyo gidiyolar sevgilim kız gidince bana sarılmaya kalkıyo falan rüyada olduğumu biliyorum uyanamıyorum gözümü açsam kapasam dizi gibi devam ediyo rüyam :)
daha sonra ne ara yapmışsam sevgilime mesaj atmışım gerçekten hatırlamıyorum bana bunudamı yapacaktın adi pislik defol gözüm bidaha seni görmesin yazmışım ::)
aşkım askerbide içtimaya girmeden yüreğine inmiş heralde hemen beni aradı ne oldu naptım diye sonra ne ne oldu dedim attığın mesajlara bak dedi sonra bi baktım bi ton hakaret etmişim :KK70::KK70: nasıl bi etki yaptıysa kızdı sonra yüreğimemi indiriceksin sen benim rüya görüyosun mesaj atıyosun diyo attığımın bile farkında değildim resmen kabus :):)
sonra üst üste 5 gün aldatıldığımı görünce Allahım bu nedir işaretmi dedim sonradan çözdümki kk da okuduklarımdan etkilenmişim bi gün hiç bir derdim varı okumadım görmedim rüyaları :)
kabus gibiydi valla :) dizigibi rüya görmekte üstüme yok dallas halt etmiş benim rüyalarımın yanında :KK70:

ben de KKdan çok etkileniyorum.bi aralar devamlı hamileyim napacam konuları açılıyordu-tam da herkesin imzasında ana karnındaki bebekleri gösterdiği zamanlar.Ben de bi gece üyamda hamile kalıyordum,gebelik testi almaya bile korka korka gidiyordum uzak mahalllelerdeki eczaneye.imzalarrdaki bebek daha şu kadar milimetre yazılarını hatırlayıp daha kist kadar ya canı yok diye avutuyordum kendimi,sonra da aldırıyordum :KK43:( ama o çaresizliğim o kadar gerçekçiydi ki,ömrümden ömür gitti,uyandığımda terden ıslandığını görmüştüm yastığımın..Etkisinden olmam gerekenden 12 gün sonra regl olmuştum :)) belki de kürtaj yasağına karşı çıkmamın özünde bu rüyayla aşırı gelişen empati yeteneğim vardır :KK51::KK51:
bi kere de ev arkadaşım lezbiyen mi topiğinden rüya görmüştüm ama onu yazmiyim,ayıp :21::21:

Son düzenleme:
Ben de her yere elimle karanlık atıyordum geçen gün ay o rüya çok acayipti ya keşke hatırlasam tamamını böyle farklı tuhaf kelimelerle filan konuşuyordum ama herkes anlıyordu ve bana da çok anlamlı geliyordu o kadar tuhaftı ki gece nasıl bir rüya bu ya diye uyanmştım :KK9::KK9::KK9:

benm uykum derin değildir birde kızım çok böler uykumu ama varya bir dalsam feci rüyalar görürüm :) 10 dakikada bile saçmalıyormuş geçen günlerde şu vodofone reklamı varya samsun-trabzon yol denemesi bende ona katılmıştım :)))))))

ben de KKdan çok etkileniyorum.bi aralar devamlı hamileyim napacam konuları açılıyordu-tam da herkesin imzasında ana karnındaki bebekleri gösterdiği zamanlar.Ben de bi gece üyamda hamile kalıyordum,gebelik testi almaya bile korka korka gidiyordum uzak mahalllelerdeki eczaneye.imzalarrdaki bebek daha şu kadar milimetre yazılarını hatırlayıp daha kist kadar ya canı yok diye avutuyordum kendimi,sonra da aldırıyordum :KK43:( ama o çaresizliğim o kadar gerçekçiydi ki,ömrümden ömür gitti,uyandığımda terden ıslandığını görmüştüm yastığımın..Etkisinden olmam gerekenden 12 gün sonra regl olmuştum :)) belki de kürtaj yasağına karşı çıkmamın özünde bu rüyayla aşırı gelişen empati yeteneğim vardır :KK51::KK51:
bi kere de ev arkadaşım lezbiyen mi topiğinden rüya görmüştüm ama onu yazmiyim,ayıp :21::21:

bilinç altı işte :) ayy allahım bu ne diyoruz diyoruz bilinçaltımıza itiyoruz rüyalarda bize eziyet olarak dönüyo valla bidaha öyle rüyalar görmek istemiyorum günüm berbat geçiyo

:KK70: kızlar çok yaratıcısınız çok güldüm gece gece :KK70: :KK70:
benim de hiç unutamadığım bir rüyam var :KK70: küçükken annem bir gün emekliliğime az kaldı demişti ben de emekli olunca ne olacak anne demiştim yatarak para kazanacam o zaman demişti :KK70: o gece rüyamda annemi oturma odamızdaki çekyata uzanmış tavandan da yeşil yeşil paralar üstüne yağarken görmüştüm :)) ertesi gün anlattığımda herkes çok gülmüştü:))

:KK70: kızlar çok yaratıcısınız çok güldüm gece gece :KK70: :KK70:
benim de hiç unutamadığım bir rüyam var :KK70: küçükken annem bir gün emekliliğime az kaldı demişti ben de emekli olunca ne olacak anne demiştim yatarak para kazanacam o zaman demişti :KK70: o gece rüyamda annemi oturma odamızdaki çekyata uzanmış tavandan da yeşil yeşil paralar üstüne yağarken görmüştüm :)) ertesi gün anlattığımda herkes çok gülmüştü:))

ayy kızlar hepiniz harikalar yaratmışsınız uyurken :KK9: :KK9: :KK9:
bende çok rüya görürüm bazen hatırlamam ama
geçenlerde arkadaşıma iftara gitmiştim o gece onlarda kaldım sahura kadar oturduk neyse aynı odada yattık hepimiz
rüyamda da yine beraberiz kızlarla elimizde kalın sopalar bi apartmana giriyoruz en üst kata çıkıyoruz bi aile açıyor kapıyı ve bağırmaya başlıyoruz onlara baktıkları biri varmış arkadaşlarımın sıra o ailedeymiş ama almamışlar ihtiyaçlarını karşılamak için para da vermemişler sopalarla üstlerine yürüyoruz hele ben kendimden geçiyorum bana neyse artık sonra kızlar iniyor aşağıya ben başlıyorum dövmeye çalıştığım aileye hayat dersi vermeye orda kopuyor rüya daha sonra hepimizi denize girerken görüyorum ohh rahatladık valla iyi geldi kavga falan diyoruz :KK9: :KK9: böyle saçma bir rüyaydı ama sabaha kadar rüyamda da beraberdik

ablamın bir rüyası vardı sokakta oynadığımızı görmüş ve birden etrafında uçan inekler dönmeye başlamış nereye gitse havada inekler uçuşuyormuş :KK1: :KK1: bunu hiç unutmuyorum çünkü çok zaman geçmeden sütaşın reklamında uçan inekleri görünce kahkayı basmıştım senin rüyanı çalmışlar abla diye patentini al diye de dalga geçmiştim :KK35:

Benim her rüyam ayrı bir saçmalık. Saçamalama konusunda rekor kırıyorum çoğu zaman. Aklıma gelenleri anlatayım.

İlki okul yıllarından. Ticaret Hukuku hocamın kafasını kürsüde bir tepsinin içinde ders anlatırken gördüm. Ama ciddi ciddi sadece kafa ve tepsinin içinde. Sonra ders bitince iki izbandut gelip tepsiyle alıp odasına götürdü. Ben de soru sormak için peşinden koşuyodum falan. Orda uyandım ama düşündüğüm tek şey tüh soruyu soramadan uyandım oldu... Durumun saçmalığının hala farkında değilim yani...

Bi keresinde de yolda yürürken yanlışlıkla yavru bi hamam böceğinin üstüne basıyorum, ölüyor. Sonra nerden çıkıyosa annesi çıkıyo geliyo ama böyle kırmızı bi elbise var üstünde iki ayağının üstünde duruyo dört tanede kolu var. Başında da puantiyeli bi eşarp çenesinin altından bağlanmış falan. Mahalle karısı gibi bağırıp çağırmaya başlıyor üstüme yürüyor falan. Allahtan hemen uyandım, yoksa uykuda kalpten gidebilirdim.

Bi de çok konusurum uyurken, soru falan sorulursa da cevap veriyorum. Kesin psikolojik sorunlarım var...

Benim her rüyam ayrı bir saçmalık. Saçamalama konusunda rekor kırıyorum çoğu zaman. Aklıma gelenleri anlatayım.

İlki okul yıllarından. Ticaret Hukuku hocamın kafasını kürsüde bir tepsinin içinde ders anlatırken gördüm. Ama ciddi ciddi sadece kafa ve tepsinin içinde. Sonra ders bitince iki izbandut gelip tepsiyle alıp odasına götürdü. Ben de soru sormak için peşinden koşuyodum falan. Orda uyandım ama düşündüğüm tek şey tüh soruyu soramadan uyandım oldu... Durumun saçmalığının hala farkında değilim yani...

Bi keresinde de yolda yürürken yanlışlıkla yavru bi hamam böceğinin üstüne basıyorum, ölüyor. Sonra nerden çıkıyosa annesi çıkıyo geliyo ama böyle kırmızı bi elbise var üstünde iki ayağının üstünde duruyo dört tanede kolu var. Başında da puantiyeli bi eşarp çenesinin altından bağlanmış falan. Mahalle karısı gibi bağırıp çağırmaya başlıyor üstüme yürüyor falan. Allahtan hemen uyandım, yoksa uykuda kalpten gidebilirdim.

Bi de çok konusurum uyurken, soru falan sorulursa da cevap veriyorum. Kesin psikolojik sorunlarım var...

benim bir arkadaşım da uyurken bizimle konuşurdu sabah hiçbir şey hatırlamazdı:)) her rüya insanın bilinç altı bence senin çok eğlenceli bir bakış açın var :KK70:

öğle vakti alarmı yarım saat sonraya kurup kestireyim dedim
o yarım saat içinde;
ablamın ömürbillah aşık olduğu ama yıllar önce ayrıldığı, benim de hiç tanışmadığım ama nedense hiç kanımın kaynamadığı eski sevgilisi bana mesaj attı 'kapının önüne insene' diye.yünlü ev terliklerim,üst kısmı bolardığı için eğilip kalkınca ne var ne yok gösterdiği için yıllardır giyinmediğim yeşil tşörtümle beraber kapının önüne çıktım,ama ilk evimin kapısının önüne..
Neden su getirmedin? dedi
'istemedin ki' dedim.O sırada o evdeki komşum camdan sepetle su saldı...Meğer yolunun üstüymüş de bi şehirden bi şehire giderken,beni de görmek istemiş gelmişken,gel biraz gezelim diye.Arabadaki yansımama baktım berbat haldeyim,saçlarrım falan kabarık,üstümde demin saydığım giysiler,altımda ev terliklerim..İyi ben yukarrıya çıkayım da hemen geleyim dedim eve çıktım.Çıkmışken üstümü değiştirmem-o tarz işlerle ilgilenmem gerekirken tvde sevdiğim bi dizinin son bölümlerini falan izledim.Neden sonra çocuğun beni uzun zamandırr beklediği aklıma geldi de aynı saç aynı baş ve aynı ev terlikleriyle yanına indim,arabayla pastaneye doğru yol aldık:))

yorumlayacak bi babayiğit çıkabilir mi acaba bu rüyayı :KK24::KK24:

Yabancı bi hocayı gördüm sınıfta oturuyomuşu öyle herkes,bende bi çoçuğun yanına oturuyomşum çocuğa aşık oluyomusum.Gözlerimin içine bakıyomuş o da falaan.:KK70:

Geçenlerde rüyamda görünmez olmuştum,tanıdıklarıımın evine girip çıktım :KK1: gördüklerim inanılmazdı,gerçekte onları hiç öyle görmemiştim :KK1:duyduklarımda cabası :KK14: çok fenaydı,görünmez değilim iyi ki :KK1:

X