Rüya Yorumları Saçma Sapan Rüyalarımızı Anlatıp Gülelim..

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
kızlar maksat eğlenmek :KK55: konu umarım doğru yerdedir . ilk ben başlıyorum.

lys den çıktım 1.5 ay önce falan sonuçları bekliyoruz ya o dönem hep bilinçaltımda kazanmam lazım kendi ayaklarım üstünde durmam lazım cümleleri dönüyor. ve oradan hareketle görüyorum ki rüyamda sünnetçi olmuşum ben elimde bond çantası var aletler falan onun içindeymiş yanımda bi çocuk ve babası var onu sünnet etmişim işte ben adam para verip gidiyor :KK53: babam geliyor sonra ola ola bunu mu oldun puuuu diyor :KK1: olsun baba diyorum en azından iyi para var bu işte :KK23: :KK53: :KK9: kalktığımda surat ifadem aynen böyleydi :KK53:

kızlar var mı sizinde böyle uçuk kaçık rüyalarınız ?

kızlar maksat eğlenmek :KK55: konu umarım doğru yerdedir . ilk ben başlıyorum.

lys den çıktım 1.5 ay önce falan sonuçları bekliyoruz ya o dönem hep bilinçaltımda kazanmam lazım kendi ayaklarım üstünde durmam lazım cümleleri dönüyor. ve oradan hareketle görüyorum ki rüyamda sünnetçi olmuşum ben elimde bond çantası var aletler falan onun içindeymiş yanımda bi çocuk ve babası var onu sünnet etmişim işte ben adam para verip gidiyor :KK53: babam geliyor sonra ola ola bunu mu oldun puuuu diyor :KK1: olsun baba diyorum en azından iyi para var bu işte :KK23: :KK53: :KK9: kalktığımda surat ifadem aynen böyleydi :KK53:

kızlar var mı sizinde böyle uçuk kaçık rüyalarınız ?

benim de rüyalarım uçuk kaçıktır ama sünnetçi olacak kadar da uçmamıştım. çok güldüm buna :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
dün gece mesela bir ara soğan doğruyordum rüyamda sonra da erik yiyordum sonrada seyahate çıkmıştım ilginç rüyalar kumpanyası yapıyorum her gece:KK9:

Haha çok güldüm rüyana. bende geçen gün rüyamda kendi odamda karanlıkta yatıp uyumaya çalışıyordum, tek fark odamda duvardan duvara bir televizyon vardı ipadın tüm duvarı kaplayan versiyonu gibi ve yaklaşık 3 ayrı program izledim bu televizyonda 3üde birbirinden abesti. İlkinde ünlü bir kadın oyuncunun hayat hikayesi vardı güzel bir kadın küçükken elizabeth taylora özenirmiş hep çok iyi bir oyuncu olmak istemis ama bu çok güzel olduğu için yönetmenler bunu erotik sahnelerde filan oynatmışlar ucuz korku-komedi tarzı filmlerde sen cesursun diye gazlayıp sonra gitgide üzerine yapışmış bu tarz roller hayatı bonca kaliteli bir filmde oynayamamış ama gerçek hayatta yok böyle biri. Ben bayağı kafamdan karakter uydurup ona hayat hikayesi yazmışım birde.

İkinci filmi hatırlamıyorum, üçüncü film çok değişikti aslında diziymiş bu, tinkerbell tarzı bir peri vardı bir de normal yakışıklı bir adam vardı bunların ikiside altın zincirlere bağlanmışlar ayrı ayrı peri uçup adamın yanına gelmiş ama zincirler kanatlarına ağırlık yapıyormuş oyüzn daha fazla uçamıyormuş, adama diyor ki eğer sevişirsek çıkan ısıdan dolayı zincirler erir adam kabul etmiyo tabi peri 15 cmlik birşey olduğu için başka yöntem bulmaya çalışıyor Buarada bunlar ortaklar biçeşitgizemi çözmeye çalışıyorlar beraber. Tabi ben bu sahnedede uyanmadım nedense zihnim normal karşıladı bu senaryoyu da . Kendi kendime yatakta dönüp üf hala uyuyamadım derken. Biranda aslında böyle bir sinema ekranım olmadığını hatırlayıp kendi kendime salak uyuyorsun sendiyerek uyandım :KK9: rüyayı yorumlamak isteyen varsa dinlerim

Son düzenleme:
ouuff bende bu gece saçmalamanın doruğuna çıktım :)

bonibon varya o batmış kapanıyomuş ailecek derdimiz olmuş oturup ağlıyoruz falann ne saçma bişeydi :KK70:

Ben de bugün bir erkeğe sarılıp durdum rüyamda. :s
Yapışmıştım çocuğa resmen. Nasıl şehvetle sarılıyordum ama elin adamına... :s
Sonra yanından ayrılıp başka bir yerde parfüm sıkıyordum. Çünkü gidip bi daha sarılacakmışım.:s
Ama bir yandan da diyorum ki "yok yaa benim gönlümdeki insan en güzeli, bu hiçbir şey."
Sevdiğim kişiyi değil de başka birini gördüm yani. :KK14:

ahahah bu topik tam benlik :KK1:

ben hep sacma salak rüyalar görürüm.. daha gecen gün rüyamda babama kizdim diye balkona cikip tabak firlatiyordum etrafa..ne alakaysa :KK53:

benim her rüyam ayrı saçmalıktadır
En sık olarak da sıradan bir günü birebir aynı yaşadığımı görürüm.Aynı ya; yataktan kalk,tv izle,babamlarla konuş,geri uyu
yazık bütün gece rüya görmek için zorlanan beynimin kıvrımlarına :)
hayır madem böyle bi işe girrişeceksin önce rrüyamda yaşayım da sonra dejavu oldum derim havam olur :) :)

Ben de çok sık rüya görüyorum ve geneli saçma.dün gece gördüğüm rüyada kalabalık bi ortamdaydık sevgilimde vardı orada,güya sevgilim evlenip boşanmış biriymiş 4 tane çocuğu varmış 2 si vafet etmiş eski eşi bulunduğumuz yere geliyo işte, şu an anlatırken gözümün önüne geldi:)sonra kadın kavga çıkarıyo herkes birbirine giriyo ben kaçıp saklanıyorum kücük bi odaya Allahım gerçek gibiydi bi de o kadar etkileniyorum ki böyle rüyalar gördüğümde gün boyu etkisinde kalıyorum.

bir kaç gün öncede sevgilimn eski kız arkadaşını gördüm rüyamda yani hiç görmedim tabi ama güya oymuş sonra ben huzursuz oluyorum sevgilim onu görmesin istiyorum kavga çıkarıyorum sevgilimde beni arayıp diyoki bak böyle yaparsan giderim onun yanına bide kızın çocuğu varmış filan ama kimden bilmiyorum o rüyadan da çok fazla etkilenmiştim hatta sevgilime soğuk davrandım ertesi gün seninle ilgili bi rüya gördüm dedim manyakmısın dedi:)napiyim çok etkileniyorum görmek istemiyorm artıkkk

Dün gece sözüm ona felsefeden sınava giriyorum ve bana karman çorman bir test denk geliyor.Cevaplar saça sapan...Çıldırıyorum soruları yapamayınca. :// Ay,içim daraldı rüyamda...Pof!

Dün rüyamda birinin traktörünü çalmışım nasıl gidiyorum son gaz, polislerden falan kaçıyorum traktörle, sonra traktör bisiklete dönüşüyor..öyle uğraştım durdum halbuki hayatımda 1-2 kez anca bindim traktöre akrabalarımızdan filan da kimsenin yok nasıl bir bilinçaltı varsa bende :KK9:

ilk evimin oralarda bi esnaf vardı,benim yaşlarımda.
bi gece rüyamda ananem ben onla evleneyim diye baskı yapıyor (ki ananem hayatta aile işlerine karışmaz,annemlerden ayrı,benden daha da ayrı bi şehide yaşıyorr) ben önce istemiyoum,sonra ananem beni dalavereye getiriyor evleniyorum.Balayı odamız da dükkanda bi kapı var,lavobo ya da mutfağa açılıyo diye tahmin ediyorum orası:)) Neyse rüyamda biz bunla karıkoca hayatı yaşıyoruz,sonrasında ben körkütük aşık oluyorum,o da beni iplemiyor-aldırrış bile etmiyor kahroluyorum:KK50::KK50:
işin kötüsü rüyalardan etkilenen bir insanım,haftalarca dükkanına girmedim utançtan-sanki gerçekte de bişiler yaşamışız gibi:) Hatta bi kere dükkanın önünden geçerken dışarı çıkıp hayrola neden artık uğramaz oldun diye sormuştu

ben bi gün rüyamda fatih üreğe aşık olmuşum ve aşk yaşıoduk............

uyandım vee kızım noluo sana dedim:))))

bitane daha anlatmak istiyorum :) aklıma gelmişken
yurtta nefret ettiğim bi kız var geliyo bana sevgilin bana asılıyo falan diyo sonra ben inanmıyorum mesaj at yanımda diyorum sevgilim 2 hat kullanıyomuş 2. hattan haberim yok tabi.:) sonra geliyo sevgilim ben şaşıp kalıyorum ağlıyo kıza nolur benimle ol diye bide bende yanlarındayım kızda ben umutlunun canı yansın diye makara yapıyodum seninle diyo benim sevgilim hala ağlıyo :) sonra kızın erkek arkadaşı geliyo gidiyolar sevgilim kız gidince bana sarılmaya kalkıyo falan rüyada olduğumu biliyorum uyanamıyorum gözümü açsam kapasam dizi gibi devam ediyo rüyam :)
daha sonra ne ara yapmışsam sevgilime mesaj atmışım gerçekten hatırlamıyorum bana bunudamı yapacaktın adi pislik defol gözüm bidaha seni görmesin yazmışım ::)
aşkım askerbide içtimaya girmeden yüreğine inmiş heralde hemen beni aradı ne oldu naptım diye sonra ne ne oldu dedim attığın mesajlara bak dedi sonra bi baktım bi ton hakaret etmişim :KK70::KK70: nasıl bi etki yaptıysa kızdı sonra yüreğimemi indiriceksin sen benim rüya görüyosun mesaj atıyosun diyo attığımın bile farkında değildim resmen kabus :):)
sonra üst üste 5 gün aldatıldığımı görünce Allahım bu nedir işaretmi dedim sonradan çözdümki kk da okuduklarımdan etkilenmişim bi gün hiç bir derdim varı okumadım görmedim rüyaları :)
kabus gibiydi valla :) dizigibi rüya görmekte üstüme yok dallas halt etmiş benim rüyalarımın yanında :KK70:

Son düzenleme:
dün kedimi aldığım adamı aramıştım,bi ay kadar sizde kalabilir mi diye.
Gecesinde de rüyamda bu adamın evindeyiz.bizimki var bembeyaz,bi de öteki kedileri var bembeyaz ve birazcık benekli. Evin kadını dışarıda elinde yine böyle beyaz bi kediyle geliyor "çok hoşuma gitti aldım" diye.
işin aslı ben de pek sevmiyorum beyaz kedileri; böyle turuncu tekirler, iranlar, hele hele british shorthair'lar çok daha sevimli geliyo bana.İçimden düşünüyorum 'ay yine beyaz kedi almışlar,dünya da para vermişler.Yazık keşke başka renk kedi alsalardı' diye,sanki bana neyse...
Ben böyle düşünürken kedilerden biri kaçıyor evden-balkondan atlıyor...
böyle bi sonu olmayan aptal bir rüyaydı...

X