Saçma sapan hamilelik hormonları

Ben duygusaldım zaten. Hamilelikte arttı. Doğumdan sonra da tavan yaptı. Çok kötüyüm. Filmmiş gerçek değilmiş anlamıyorum. Bebeklerle ya da hayvanlarla ilgili kötü sahneleri günlerce aklımdan çıkaramıyorum. Ki o sahneleri hemen atladığım halde! Böyle geldim böyle giderim ((

Ben zaten duygusaldim. Hamilelikten sonra on kat artti. Iyi mi kötü mü bilmiyorum. Cünkü cok yogun.

İçinde bir duygusal varmış Alys
Bu sonradan oluşup kalacak bir seye benzemiyor pek
Kadın dogumcular bununla ilgileniyorsa doktoruna danış bakalım

Krep sevmem

canım tamam o kadar da odun olmayayım da,
insan animasyon izlerken de ağlamaz ki.

haftasonu küçük prensi izledik oğlumla, yarısında ağladım ben, çocuk da şaşırdı :)
şimdi de resimli çocuk kitabında ağladım.
her şeyin fazlası zarar :)

Gebelik falan yok ama gergedanların krep yememesine benim de için ezildi.
Kung fu pandaya da dışlanıyo diye ağlardım eskiden.
Bence kişiliğin bu kabullen gitsin.

bakk bunu kabul edemem, 30da mı oturdu kişilik, yıllardır odunum ben yani,

kendi kınamda 40 kat el ağlar iken ben bitse de gitsek modundaydım.

Oluyor normal canım. Ben hamileyken lion King te bile ağlamış insanım. Ne diye babası öldü bu minik aslanın simi diye.))
Kızım küçüktü o zamanlar o bile gülmüştü halime
Doğumdan bir süre sonra geçer biraz.tabiki yinede hassas oluyor insan.çünkü annelik içgüdüsü ile yaklaşıyorsun olaylara.
Allah yardımcımız olsun zor valla..

su an gorev geregi yurt disindayiz, ben de 8 aylik hamileyim. annemle pek mic mic iliskimiz olmasa da ne vakit icinde anne kelimesi gecen bir sey duysam aglar oldum. cok normal.

su an gorev geregi yurt disindayiz, ben de 8 aylik hamileyim. annemle pek mic mic iliskimiz olmasa da ne vakit icinde anne kelimesi gecen bir sey duysam aglar oldum. cok normal.

canım hamilelikle bitse razıyım zaten.
ama ilk doğumdan sonra kaldı, şimdi artıyor,
sonumu hayırlı görmüyorum

canım hamilelikle bitse razıyım zaten.
ama ilk doğumdan sonra kaldı, şimdi artıyor,
sonumu hayırlı görmüyorum

ilk dogumdan sonra hassas anlariniz demek ki hic nihayet bulmamis :)
ve elbette su da bir gercek ki annelik insani daha bir ehlilestiriyor.
sikinti yapmayin hic.

Ay kızlar ben daha hamıle olmadan duygusallaık pacadan akıyor hanı su tv de reklamları dnuyr ya kucuk kız annesıne "corbanın pıstıgını nasıl anlarsın tavanın ısındıgını nasıl anlarsın" dyr da snunda kadın "ccuguna acıkmıssındır sen" deynce kız sasryr o srmadan kadın "anne olnca anlarsın " dyr ya heer cktgında aglıyrum gzlerımden ıstemsız yaslar dkulıyo bırde hamıle olursaam (olabılırsem) napcam bılmyrum bu arada knu sahıbı umarım dgumdan snra geceer Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

canım her şey gönlünce olsun :)

hormonlar yok mu...doğum yapıp eve geldik oğlumu beşiğine koyup dönencesinin müziğini açtım, "iyi geceler tatlı bebek iyi geceler minik ayaklar.."allahım nasıl ağladım psikopat gibi inanamadım kendime. hiç de duygusal bir insan değilimdir.

Hahaha bizim dönenceden. Bizim kız bayılıyor o şarkıya. Benim de içim burkuluyor, minik ayaklar, güzel eller kısmında. Neyse ki yumuşacık ay ışığıyla filan son anda biraz toparlıyor. Evet annelik kesinlikle bir delilik hali.

yalnız anne olunca anlarsın deyişi bile acıklı kadının gözlerinde ne hikayeler var sanki anne olmak sıkıntılı bişeymiş gibi.bu arada bende çok etkileniyorum o reklamdan.

ben de hamileyken jhonson baby kolonya reklamında ağlıyordum neyse ki geçti ağlaklığım

Hamilelikten sonra geçecek, merak etme.

Ben hamikeyken cinsiyeti öğrendim oğlumu askere göndereceğim günü düşünüp ağladım ya. :))) tabi krep yiyemeyen gergedan kadar olmasada. Göz yaşı döktüğüm çok oluyor. Okulda maddi durumu kötü diye ana sınıfından alınan bir kızı eskaza öğrendim tüm gece uyuyamadım ertesi gün hemen devreye girdim 3 ay kalmış zaten idare edilir diye. Çocuk okula geldi çok şükür. Sonra büyük bir iş başarma aşkı ile konuyu daha eşime anlatırken böyle böyle bir çocuk varmış dememle. Ben konuyu tamamlamadan hemen sen öde gerekirse dedi sevdiğim adam. Valla bazen davaynan kafasına vurasım gelsede bu yönünü çok seviyorum çok<3

Bütün haberlere , azıcık duygusal sahneli dizilere gözyaşım durmak bilmiyor
Hele ki çocuklu sahnelere içim parçalanıyor
Sizi çok iyi anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…