- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
Arkadaşlar saçma gelebilir belki ama ben Fsh, Lh, prolaktin, amh, e2 .... vs gibi tüm hormon tahlillerimi yaptırıp bir sıkıntı var mı diye tedaviye başlayacağım erken adet oluyorum. Yaşadığım yerde özel kliniği olan yardımcı doçent bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var herkes çok memnun yorumlar falan. Doktorla konuştum gel muayene eder tüm hormon tahlillerini yapıp anlarız ve ona göre tedaviye başlarız dedi. Hatta muayene ve tahlil ücreti tam özel klinik diye 800 tl. Bende biraz aklıma takıldı geçen yıllarda Belçika’da yaşayan bir arkadaşım özel bir klinikte yine hormon tahlili yaptırdı doktor hastaları çok olsun diye tahlil sonucuyla oynamış(normal bir hastane olsa bunu yapamaz çünkü hastası çok) mesela normalde Fsh sı 5 ise 15 demiş ki ilaç versin daimi hastası olsun
ya bende korktum acaba özel klinik ya böyle bişey yapabilir mi şimdi diyeceksiniz özel bir hastaneye git maden öyle düşünüyorsun. Özel hastanedeki tüm kadın doğum doktorlarI bayan ben hep bayanlara gittim kaç yıl hepsi aynı şeyi söyledi doğum kontrol hapı verip yolladılar erkekler bu konuda daha iyi diye düşünüyorum ve doktor hakkında hep iyi şeyler yazılmış. Aklıma bu tahlil meselesi takıldı sizce böyle bişey yapar mı devamlı hastası olmam için yoksa bu büyük bir risk mi güvenebilir miyim