• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma gelebilecek ama beni etkileyen mevzular..

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Forumdan tanıştığım biri var. Bayadir da muhabbet ediyoruz 1 yıl kadar oldu arada konuşmadığım birkaç ay da oldu ama genel olarak iyi bir sohbetimiz var. Fakat ona karşı çekim hissettiğimi fark etmeye başladım zihnimi dolduruyordu. Onun benim hakkımda ne düşündüğü bilmiyorum. Flört gibi değil sohbetimiz nazik davranıyor ama özellikle benle ilgili soru sormuyor kendim anlatıyorum sohbetin içeriğine göre ben sanki ona göre biraz daha meraklıyım fakat sohbet devami konusunda benden istekli. Ayrıca benden numaramı da istemedi ve en ilginç kısım birbirimizi görmedik, ben gördüm gerçi onu hesabından ama direkt bak bu benim gibi foto paylaşımı olmadı. Ama birçok şeyini de biliyorum biraz garip farkındayım ama o da benim gibi sosyal medyadan gördüyse bilemem de böyle bir iletişimimiz var.

Baktım kafamı dolduruyor bu, benim de çok önemli işlerim sınavım var dikkatimi dağıtması engellemek ve beni kafasında bir yere oturması için foruma girmeyeceğimi ve forumda yine sohbet edemezsek kendine iyi bakmasını söyledim. Tabi bunu uzunca açıkladım gerekçesini yoğun olduğumu odaklanmam gerektiğini vs. Mesaj atarsan da bir ay sonra girdiğimde görürüm dedim.

Açıkçası biraz da zor etkilenen biriyim. Şimdi diyeceksiniz karşı karşıya gelmedin saçma durum ama tepkilerini birçok özelliğini huyunu biliyorum, kafamda yer etmeye başladı. O benle ilgili ne düşünüyor hiç bilemiyorum sadece sohbet mi ya da kadınlar konusunda çekingen mi bu kısmı anlayamadım. Sadece sohbet gibi hissetmiyorum ama somut bir sey de yok. O yüzden boşuna kafamda yer etmesinden de çekindim. Çünkü zor etkilenen ama hemen aklimdan çıkaramayan biriyim.

Sohbete ara vermeyi aklımdan gitsin diye de düşündüm. Fakat birkaç şeyi merak ediyorum sizce bana değer veriyorsa nasıl düşünmüştür. Ya da bu hareketim bir şeyleri değiştirir mi?

Karşı taraf büyük ihtimalle gerçek hayatta tanımadığı bilgiyle bir şey olmayacağından, sanal flörte zaman ayırmak istememiştir. Çünkü bir yere varmıyor genelde.

Belki boşluktasınızdır, çok anlam yüklemişsinizdir ama biraz gerçekçi olun bence. Çevrenizdeki insanlardan seçin arkadaşınızı da ilişkinizi de. Öbür türlüsü sanal romantizmden öteye geçmiyor.

Karşı taraf büyük ihtimalle gerçek hayatta tanımadığı bilgiyle bir şey olmayacağından, sanal flörte zaman ayırmak istememiştir. Çünkü bir yere varmıyor genelde.

Belki boşluktasınızdır, çok anlam yüklemişsinizdir ama biraz gerçekçi olun bence. Çevrenizdeki insanlardan seçin arkadaşınızı da ilişkinizi de. Öbür türlüsü sanal romantizmden öteye geçmiyor.
Evet katılıyorum o yüzden aslında sohbeti devam ettiren ben olmadım. Mesela 3 ay kadar sohbetimiz olmadı ama ben mesaj atmadım kendisi atmıştı. Yani sohbet devam etsin diye istekli davranmadım ama dediğinizde de haklı olabilirsiniz. Karşıdaki kişinin duygusal bir tarafı var, ölçülü olduğunu da anlıyorum cevaplarından ama belki de sadece forumda kalsın numara alacak kadar hayatıma dahil etmeyeyim diye düşünmüş olabilir belki de benden bekledi hiç bilmiyorum o kısmını. Ama ortada sohbetten başka somut bir şey olmadığı kesin. Kendi kendime his büyütmek istemiyorum .

Evet katılıyorum o yüzden aslında sohbeti devam ettiren ben olmadım. Mesela 3 ay kadar sohbetimiz olmadı ama ben mesaj atmadım kendisi atmıştı. Yani sohbet devam etsin diye istekli davranmadım ama dediğinizde de haklı olabilirsiniz. Karşıdaki kişinin duygusal bir tarafı var, ölçülü olduğunu da anlıyorum cevaplarından ama belki de sadece forumda kalsın numara alacak kadar hayatıma dahil etmeyeyim diye düşünmüş olabilir belki de benden bekledi hiç bilmiyorum o kısmını. Ama ortada sohbetten başka somut bir şey olmadığı kesin. Kendi kendime his büyütmek istemiyorum .
Ben mesela bu konularda( sanal ilişki, sohbet VS) kimseyi yargılamam.

Ve şuna çok inanırım: Bazı insanların hayatlarının belli dönemlerinde karşılaşması gerekiyordur. Paylaşımlarda bulunursunuz, belki ihtiyacınız vardır, belki öyle olması gerekiyordur.

Ama o kadardır, fazlası olmaz:) Siz de güzeldi, yaşandı bitti, ama bu kadardı önüme bakmalıyım demelisiniz. Bence yani:KK69:

Bence evli gibi geldi. Etkilenmese sohbet etmez ama konuyu derinleştirmiyor. Tehlikeli olmadan muhabbet etmek istiyor gibi. Sizden atak gelirse devam eder.
Sahiden tümmm anlatmak istediklerimi özetlediniz. Yani sohbeti devam ettiriyor ama whatsaapa geçeyim daha düzenli sohbet edeyim gibi bir amacı da yok gibi yani numaramı istemedi. Ben kendi kendime mi etkilendim gibi düşünmeye başladım ki bunu hiç istemiyorum. Bu yüzden işlerim gerekçesiyle uzunca da bir açıklama yaparak sohbete ara verdim. Ha ne düşündü bilmiyorum cevabina da bakmayi düşünmüyorum. Foruma girmedikçe göremem bildirim de gelmiyor. Doğru bir yol mu bilmiyorum uzaklasmak mantikli geldi.

Evli olduğunu sanmıyorum başka planları var ülke dışında çalışmak istiyor, dil öğrenmeye çalışıyor ama annesi engelliyor vs. bununla ilgili çatışma yaşıyorlar bu konuyla ilgili sohbet baya geçti aramızda.

Ben mesela bu konularda( sanal ilişki, sohbet VS) kimseyi yargılamam.

Ve şuna çok inanırım: Bazı insanların hayatlarının belli dönemlerinde karşılaşması gerekiyordur. Paylaşımlarda bulunursunuz, belki ihtiyacınız vardır, belki öyle olması gerekiyordur.

Ama o kadardır, fazlası olmaz:) Siz de güzeldi, yaşandı bitti, ama bu kadardı önüme bakmalıyım demelisiniz. Bence yani:KK69:
Anladım demek istediğinizi bende aslında benzer bir tavra büründüm yani uzunca muhabbet ettik belli bir sonuca varmadı ikimizden de bir adım olamadı. Bende en azından kendimi duygusal yoğunluktan kurtarıp önüme bakmak kafamı rahatlatmak istedim. Gerisini de zaman gösterecek...

Ben bi forum sitesinde tanıştığım biriyle 6 yillik iliskiden sonra evlendim 3 yillik evlyiz 1 cocugumuz var. Kismetin nerden gelecegi belli olmuyor yani😄 ama kendini saklı tutuyor. Muhabbeti bell eşiğin ötesine gecirmiyorsa muhtemelen evlidir, sizinle kafa dagitiyordur

Ben bi forum sitesinde tanıştığım biriyle 6 yillik iliskiden sonra evlendim 3 yillik evlyiz 1 cocugumuz var. Kismetin nerden gelecegi belli olmuyor yani😄 ama kendini saklı tutuyor. Muhabbeti bell eşiğin ötesine gecirmiyorsa muhtemelen evlidir, sizinle kafa dagitiyordur
Az da olsa sizinki gibi hikayeler var ama zorr. Siz ayni ildeydiniz sanırım 😃 Hep mutlu olun inşallah.
Benim durumda saklı tutmuyor aslında kendini ama kendini göstermek numara istemek gibi bir girişimi de yok. Muhabbeti sürdürmeye istekli. Hatta hayatıyla ilgili bir iki derinden etkilendiği konuyu da anlattı. Ama sanırım hayatına beni dahil etmek istemiyor. Ben öyle anladım. Şimdiye numaramı isterdi belki de ülke dışına gitmek istiyor. O yüzden farklı bir şey olsun istemiyordur.

Kendini çok güzel ifade eden bir insansınız. Önünüzde önemli bir sınav varmış, adamdan da herhangi bir atak gelmemiş. Istisnalar daima var ama sanal ortamda tanışılan adamlardan bir nane olmayacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla erkekler de sanaldan tanıştıkları kadınlarla ilgili böyle düşünüyor. Kafanızı bu tip belirsizliklerle doldurduğunuza değmez.

Kendini çok güzel ifade eden bir insansınız. Önünüzde önemli bir sınav varmış, adamdan da herhangi bir atak gelmemiş. Istisnalar daima var ama sanal ortamda tanışılan adamlardan bir nane olmayacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla erkekler de sanaldan tanıştıkları kadınlarla ilgili böyle düşünüyor. Kafanızı bu tip belirsizliklerle doldurduğunuza değmez.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben hem mantıklı hem de duygusal biriyim. Biraz etki edince duygusallık ağır basmaya başlayınca mantığım kendini hemen geriye çekiyor. Sahiden hiç sevmiyorum bu özelliğimi ama insan olmanın gereği de duygular 🤷‍♀️
Bende kafamı en azından sınava kadar doldurmadan devam etmek istiyorum. Sanırım bu son yaptığım hareketle o da kafasında beni bir yere koyar. Dediğiniz gibi önemsiz görüyorsa belki hiç iletişim için fırsat doğmaz aklına gelmem ya da çok az da olsa bir şeyler varsa bana karşı mesaj atmamı tekrar bekler. Bu belirsizlik benim şu işlerim bittikten sonra dağılacak sanıyorum.

Az da olsa sizinki gibi hikayeler var ama zorr. Siz ayni ildeydiniz sanırım 😃 Hep mutlu olun inşallah.
Benim durumda saklı tutmuyor aslında kendini ama kendini göstermek numara istemek gibi bir girişimi de yok. Muhabbeti sürdürmeye istekli. Hatta hayatıyla ilgili bir iki derinden etkilendiği konuyu da anlattı. Ama sanırım hayatına beni dahil etmek istemiyor. Ben öyle anladım. Şimdiye numaramı isterdi belki de ülke dışına gitmek istiyor. O yüzden farklı bir şey olsun istemiyordur.
Yoo 12 saat mesafe vardi :)

Çok mesafe varmış nasıl denk geldi acaba merak ettim desem😇
Dedigim gibi bi forum sitesinde, ilgi alanim olan bir sanat dalı ile ilgili icerik paylasiyordum. Sitede bilmediigm kurallardan dolayi banlanmistim. Birisi bana mesaj atmaya basladi facebooktan. Meger sıkı takipcimmis iceriklerimin. Prfoildeki ismimden hesabima ulasmis. Silinen iceriklerimi arsivlemis vs. Bende olmadigi kadar duzenli icerik arsivim vardi onda. Bayadir takipcimmis. Konusmaya basladik. Basbaya en yakin arkadasim olmustu. Icten ice hoslaniyordum ama onun hayatinda baska birileri olabilir falan diye dusunmustum. Sonra açıldı bana. 6 ay sonra yanima geldi okuluma. Ogrenciydi, maddi açıdan zordu ama her firsatta ucak bileti alip yanima gelirdi. Okullar bitti. Is sahibi olduk. Aileisni aldi geldi istedi, verdiler evlendik. Yasarken zorlu ama anlatinca basit düz ve guzel bir yoldu bizimkisi

Dedigim gibi bi forum sitesinde, ilgi alanim olan bir sanat dalı ile ilgili icerik paylasiyordum. Sitede bilmediigm kurallardan dolayi banlanmistim. Birisi bana mesaj atmaya basladi facebooktan. Meger sıkı takipcimmis iceriklerimin. Prfoildeki ismimden hesabima ulasmis. Silinen iceriklerimi arsivlemis vs. Bende olmadigi kadar duzenli icerik arsivim vardi onda. Bayadir takipcimmis. Konusmaya basladik. Basbaya en yakin arkadasim olmustu. Icten ice hoslaniyordum ama onun hayatinda baska birileri olabilir falan diye dusunmustum. Sonra açıldı bana. 6 ay sonra yanima geldi okuluma. Ogrenciydi, maddi açıdan zordu ama her firsatta ucak bileti alip yanima gelirdi. Okullar bitti. Is sahibi olduk. Aileisni aldi geldi istedi, verdiler evlendik. Yasarken zorlu ama anlatinca basit düz ve guzel bir yoldu bizimkisi
Vay be hoş bir hikaye🥰 Olacağı varsa her şekilde oluyor olmayacaksa da iki sokak ötesindeki insanla bile olmayabiliyor demek ki...

Back
X