• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınizin Cabuk Uzamasi icin Kil Kullanin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Beltin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben denedim bu gün saçım yupyumuşak nası oldu ya

kıslar bu kil dediinis toz şeklinde bişi mi?macun haline falan getirin yaşmışınıs.nası yapıosunus?su katarak dimi..ben de saçlarımı uzatmak istiorum..denemediim şey kalmadı..bisde bunu deniim bakalım..gerçi yine oda arkilerim benne dalga geççek ama madem o kadar çok uzatıo denemeye deer:)

kıslar bu kil dediinis toz şeklinde bişi mi?macun haline falan getirin yaşmışınıs.nası yapıosunus?su katarak dimi..ben de saçlarımı uzatmak istiorum..denemediim şey kalmadı..bisde bunu deniim bakalım..gerçi yine oda arkilerim benne dalga geççek ama madem o kadar çok uzatıo denemeye deer:)

evt canım aynı dedigin gibi oluyor. bidene bakalım :) bizide haberdar et.

Arkadaşlar sıcak suyla karıştıcaksınız çok sulu yapmayın

mutlaka sarı kavhveye çalan böyle toz olmayanlarını,alın digerlerinin içinde kireç bulunuyo.

nası yani şimdi
toz olmayan kil var mı?

var tabi toz olmayan alırsanız daha iyi , ama toz olursada butlaka yeşil almayın

Rahmetli babaannemin bembeyaz beline kadar saçları vardı.Banyodan sonra saçlarına gaz sürer öyle tarardı.Kokusu öyle kötü ki hiç sormadım "bu gazı niye sürüyorsun?"diye..Kil çok ilginç geldi.Denemeyi düşünüyorum.

ya pekı ayda tahmınen ne kadar uzar kı 2,3 cm ıse hıc baslamayım guzeller şımdı yazıları okudum kile taktım kafayı

beltin senin saçların ince telli mi kalın telli mi..bazılarının saçları sertleşiyomuş ya..saçın inceliği-kalınlığı yüzündendir belki..snnki nasıl ?
valla bu iş beni sardı :)

babaneler-ananeler hep en iyisini biliyo bu konularda :)

yarın kili almaya gidicem kozmatik ürünleri satan yerdenmi almam gerekiyor.Nerden bulabileceğimi yazarmısın lütfen

ya beltincim bişi sölicem ben bu kili aldım ama daha kullanmadım bide böyle yeşile dönük bişi sende yeşil olmıcak demişin napıcam ya bunu kullansam bişi olurmu saçıma aktara söledim bunu verdi saç için çok satıyoruz dedi naapsam:((

ya ben yeşil rengini almıştım ama kullansam bişi olur mu ki ya yeşile dönük bi renk fisfisfis offff aktara sordum bunu verdi saç içine bu dedi çok satıyoruz dedi napıyım şimdi ben yaaCADIARZU yardımmmm:utangac:

offf anladım beltincim tmm görmemiştim cevabını saol kullanmıyım yani...:/

cnm 1-2 haftada 4-5 cm uzar mı saç sence acaba ölçüm hatası mı?yoksa toplam 1 ay sonucunda mı ?
ama kil faydalıdır tabi 20 dk tutmakla da iyi yapmışsın:)

Back