B
Beltin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Beltin
-
Evt kilin saçı uzattığını bende duymuştum ama banyoda temizliği zor oluyo.Beltin sana ulaşmaya çalıştım ama özel mesajın kapalı konunun birinde eczacının önerdiği şampuanı kullanıyorum yazmışsın hatta o konuya yazı yazdım hangisi diye görmedin galiba o şampuanın ismi ne acaba yazarsan sevinirim.saçı uzattığını ve yeni saç çıkarttığını yazmışsın.
beltincim sadece diplere mi süreceğiz yoksa tüm saça mı?[tüm saçına sür parlak görünmesi için ama uzaması ve gürleşmesi için diplerine
sağol canım a.s.
babam da bahsediyordu "ablamlar kille yıkardılar saçlarını bizim zamanımızda şampuan yoktu," diye.
3 günde bir uygulayın,saçınızda yarım saat tutun ,ve yıkayın hiç bişi koymadan sadece suyla
hımmm kil bakımı yaptıktan sonra şampuan kullanmayalım yani dogrusu buysa eger bunu yapalım . gittim üşenmedim kil aldım akşam yapıcam bakalım yıkayınca yorumumu da yaparım
evt kızlar kili sürdüm saçıma deneyimimi anlatıyım size
amacım saç dibi ve uçlarına sürmekti ama diplere sürerken dondu hemen diger taraflara süremedim neyse uçlara süreyim dedim çok çabuk donuyor saçta sürereken neyse vel hasıl zorla sürdük bu arada benim saçlarım uzun aslında belkide bu yüzden sürmek zor oldu. madem uzun ne sürüyosun derseniz yıprandıgı için sürüyorum neyse yıkamaya gelince çok rahat yıkadım bol suyla ama şampuan kullanmak durumunda kaldım çünkü demiştim bazı yerlerine kil süremedigimi bidaha denermiyim bilmiyorum açıkçası biraz zor oldu benim için haberdar ediyim sizi dedim
canım anlattım yukarıda yazıyor . temizlemesi kolay sürmesi mesele bence bide saçlarım sertleşti kazık gibi :sm_confused:evt sabah oldu kız naaptın kili nasıl temizledin memnun kaldın mı anlat bakem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?