Saç Kesim Şekilleri Saçlarınızı Kolayca Düzleştirmek İçin

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar benim saçlarım kıvırcığa yakın derecede çok dalgalı ama kıvırcık değil
O yüzden düzleştirmek çok zamanımı alıyordu
Artık kurutma makinesi ile saçlarımı kuruturken bir taraftan fırça ile tarıyorum
Yani tarayarak kurutuyorum ve saçlarım düze yakın şekilde oluyor (5dk kadar)
sonra üstünden (7-8 dk) düzleştirici ile geçiyorum
hem kısa zamanda çok kolay düzleşiyor hemde uzun süre kalıcı oluyor tavsiye ederim
Umarım işinize yarar a.s.

canım peki kabarmıyor mu..bn bunu deneyeince cok kabarıyor

canım peki kabarmıyor mu..bn bunu deneyeince cok kabarıyor

hayır canım hiç kabarmıyor saçlarım hatta biraz kabartmak için saçlarımı düzleştirdikten sonra saçlarımı öne atıp fırça ile tarıyorum a.s

fakat kabarıyorsa çok hafif badem yağını saçlarının kabaran yerlerine sürebilirsin kabarmasını önlüyor a.s.

süper bi yöntem aklına sağlık cnm valla pek iyi oldu bu yöntem bana banyodan çıktığım gibi yapıyorum dediğin şekilde hakkat oluyo dümdüz, ama biraz elektriklenmiş gibi oluyo zamanla geçiyo oda.:lepi:

işine yaramasına çok sevindim tatlım :sm_cool: Şeniz

Saçınızın önlerini düzleştirmeyin arkadaşın dediği gibi fönleyin o zaman daha güzel durur

bu konuyu okuduğumdan beri her saçımı yıkayışımdan sonra saçımı böyle kurutuyorum ve gerçekten işe yarıyor

benimkiler kabarıyo ama oda bnm saçımın genindendir heralde çünkü ne yaparsam yapayım MUTLAKA banyodan sonra kuruyunca saçlarım kabarır bunu bi türlü önleyemem illa yıkamamdan 1 gün geçmesi gerekir güzel görünmesi için fisfisfis

çok sağol cnma.s.

işine yaramasına çok sevindim tatlım
rica ederim kaydirigubbakcemile5

benımde hep yaptıgım yontem bu elektrıklenmemesı ıcın cok cok az nohut tanesı kadar bıryantını avucumla saclarıma yedırıyorum super duruyolar kuaforden yenı cıkmıs gıbı zemuszemus

ben de böyle yapıyorum aynı taktik:1hug:

denicm bunu pylaşm içn saola.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…