Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarınız yanık, uzamaz ve taranmaz haldeyse buyrun .)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

handanhs

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
3
0
6
34
Antalya
Merhaba hemcinslerim .) Saç yüzünden depresyonda olanlardandım. Uzun siyah boyalı saçlarımı sarıya açtırmak gibi bi hata yaptım. beğenmeyip tekrar siyaha boyattım. Ve bunun sonucu tiftik tiftik yanmış saçlar, asla uzamayan saçlar, kremi saçımda yarım saat bekletsem bile taranmayan saçlar ve üzerine aşırı saç dökülmesi. Eminim çoğunuzun durumu böyle. Onlarca yağ var piyasada ve onlarca saç kremleri. Ve ben onlarcasını denedim. Deneme yanılma yöntemiyle şimdi asla hayatımdan çıkarmayacağım krem ve yağları sizinle paylaşmak istiyorum. Kesinlikle selective protek mavi suyunuz olsun. 25 tl ama aylarca yetiyor. Bakım yağı olarak bir sürü yağ denedim ve şimdi hiç değiştirmediğim bi karışım var. tatlı badem yağı, sarımsak yağı, yılan yağı, çam terebentin yağı ve zeytinyağı. bide tabiki bemiks ampul bunlar en faydalısı. Şimdi güzel uzun yumuşacık saçlarım var .)

Selective proteki banyo sonrası saç açıcı olarak mı kullanıyorsun sadece? Yağ karışımını ne zaman ve ne kadar tutuyorsun başında canım?

hayır bebeğim. selective proteci hem banyo sonrası saç açıcı olarak hemde düzleştirme maşa gibi işlemlerden önce hatta her gün saçlarımı taramadan önce sıkıyorum. çünkü saçı kuruyken tarayınca kırılır. Yağ karışımlarına gelince önceden gece yatmadan sürer sabaha kadar beklerdim ama bunu yapmak saçları aşırı yağlandırıyo. Ve kuaförler saç yağının belli bi saatten sonra etkisini kaybettiğini söylüyorlar. Bu yüzden haftada bir gün 2 saat bekletiyorum hayatım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu .)

Sağol canım. Yardımcı oldun tabiki.ben de yağlı ve dolayısıyla ıslak saçla sabaha kadar duramam.durana da şaşarım.ben de bişeyler yapıyorum ama ne yaptığımın farkında değilim :)) yok sinameki yok barcelino.uzama da yok.sadece dolgunluk oldu.:))

benim saçlarım çok sert kuru ve kıvırcık bu dedikleriniz benimde saçlarımı yumuşatabilirmi acaba :44::44::44:

benim saçlarım çok sert kuru ve kıvırcık bu dedikleriniz benimde saçlarımı yumuşatabilirmi acaba :44::44::44:
hayatım denemeden bilemezsin ./ her saç tipi farklı sonuçta... kadını gösteren saçı. hele uzun sağlıklı ve dolgunsa bir sıfır önde başlıyo kadınlar. saçımla uğraştığım kadar derslerimle uğraşsaydım hacettepe tıp birincisiydim

çok çokk çokkkk teşekkür ederim gerçekten, karışımı yaptım sonuç mükemmel, cildiyeye gitmiştim bi şampuan önerdi dedimki önce şu karışımı bi uygulayayım bu 3. kullanışım ama acayip fark oldu saçlarım hem çok kuru hemde kıvırcık düşün önceden 2 saatte ancak düzleştirebiliyodum açılmıyordu buklelerim bu yağ sayesinde yarım saatte dümdüz oldu saçlarım yumuşacık çok teşekkür ederim arkadşım

kızlar acil fikir bekliyorum kısa zaman önce düğünüm vardı saçlarım çok işlem gördü haliyle yıprandı suan banyoda sac kremi sonrasında bakım yağı kullandıgım halde tiftik gibi zor açıyorum ne yapmalıyım?

Gida jolesi c vitaminli limonlu bunu pisir sogut icine sac balsami koy2 kasik filan 7 kasik su ekle karıştır kremsi kivamini alinca sacina arkadasin boya yapar gibi sursun ve iyicene yedirsin diplerine uclarina saclarinda 40 dkka dursun dalinle yika saçlarının farkini goreceksin ayda 1 kere yap dalin buyuk boy sampuani al icine yasmin doğum kontrol hapinin hepsini koy toz halinde yapip haftada 3 kere yika gurlesip uzayacak goreceksin can saclarini sev onlarla konus ( gecmis.olsun

selamlar
ben de mavi suyu kullananlardanım. fakat benim saçımı çabuk yağlandırıyor nedense. ben de pek sık kullanmıyorum. acaba bir yerde yanlış mı yaptım? :26:

bir de kullandığınız yağları yazmışsınız. bunların hepsini bir defada mı karıştırıyorsunuz?

ben lisedeyken saçımı her gün ütelediğimi bilirim ya..ama ben bu saçı ne zaman açtım kahretsin o zamandan beri toparlayamadım bir kere iki kere de değil ac boya ay da üç işlem gördüğü bile oldu geç de olsa durdurabildim kendimi:) ama aradan iki yıl gecti yok toparlanmıyo iki kere düzleştirsem yanıyo kırılıyo kestirmek istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…