• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarınız dökülmasin artık (tecrübeyle sabit )

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akincik2013

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
50
0
16
Kocaeli
Başlıkta yazdıgım gibi artik saclarimiz dokulmesin işte denenmis benim tarafimdanda hala kullanilmakta olan tarif:
1yumurta sarisi
Bemix bepanthene evigen ampuller 1er adet
Saf zeytin yagi 1 kapak
Hindistan cevizi yagi 1 kapak
Menekse yagi 5damla
Biberiye yagi 5damla
Hint yagi 1 kapak
Badem yagi 1 kapak
1tatli kasigi tarcin
1yemek kasigi bal
Yarim kapak bugday yagi
Hepsini siyah siseye koyup iyice calkaliyoruz ve karanlik bi yerde 5gun kullanirkende cezvede su isitip siseyi icine birakiyoruz
15dk sonra tekrar calkalayip kullaniyoruz.
Sarimsakli sampuanimiz eksik olmasin tabiki sampuanin icinede;
1kapak cam terebentin
5dis menekse yaginda dövülmüş sarimsak
3kasik bal
Ekliyoruz ve 20 dk ilk seferde calkaliyoruz her kullanimda bi kez calkalarsak dipteki bal sampuana karisiyor
Ve buradaki arkadaslarin dedigi gibi yan etkiyi hic gormedigim biotini ihmal etmiyoruz.
Yemek tarifi gibi oldu ama bana cok iyi geldi bunlar ve bu tarif tepesinde kellik olusmus bir teyzemizde test edildi
Ve 3ay sonra ölü deriden saclarin çıktığını gördük. Umarim sizde fayda gorursunuz yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Ayrica belirteyim ben kan testlerimi yaptirirdim ve hicbir eksigim olmadigi halde döküldüğü icin bitkilere yoneldim.

Şişeye koyup çalkaladıktan sonraki kısmı ayrıntılı tekrar alabilirmiyim :97:

Siseye hepsini dolduruyoruz guzelce calkaliyoruz hepsi birbirine giriyor sonra 5gun serin karanlik bi yerde bekletiyoruz ben her yaptigimda bi kerede kenara koymak icin hazirliyorum neyse kullanirken cezvede su isitiyoruz sonra sicak suya siseyi birakiyoruz 15-20 dk ve kullanmaya hazir

Back