Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınız çabuk uzasın ve hic dökülmesin istiyorsanız..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar 2 gün önce mecitefendi saçbakım yağı ve yanında 2 şişe yılan yağı sarımsak yağı ve hint yağı aldım bunları karıştırdım fısfıslı bir şişeye koydum bugün ilk defa denedm ve saçlarmı kuruladıktan sonra tek bir tel bile dökülmedi mükemmel birşey ama saçları uzattığına dair ilk günden birşey diyemem :) harika birşey dökülme sorunu olan herkese tavsiye ederim :)

bnm de ciddi bir dökülme sorunum vardı.turplu suyla kurtuldum bu sorundan.
sağol yinede bilgilerin için problemi olan diğer arakadaşlara iyi geleceğinden eminim çünkü bu yağlar çok yararlı.:)

evet arkadaşlar 10 gün oldu bu karışımı kullanalı ve sonucu söyliylim hemen dökülme %75 durdu. 1 cm de uzama oldu :)

Valla cok sevındım :))
bu macıtefendının ıcınde neler var yazıomu?

* Susam Yağı
* Zeytin Yağı
* Ceviz Yağı
* Çörekotu Yağı
* Badem Yağı
* DefneYağı
* IsırganYağı
* Buğday Yağı
* Karanfil Yağı
* Jojaba Yağı
* Parfüm

var icinde ama ben ekstra yılan yağı ve hint yağıda koydm :)

:))
bende barcelıno aldım ıcındekıler aynı barcelıno da bırkac yag da var ama hınt ve yılan y karıstrmadım,uzama var ama öyle cok gözle görulur bırsey degıl,bırde ben bı ara ara verdım hergun kullanamadım aynı zamanda yılanyagı ve hınt yagını ayrıca yaptım turplu su yaptımvs... bırsuru sey yaptım hangısı uzattı bılmıorum ama bıran önce bı sonuc alsam dogru duzzgun sevıncemm,pes etmeye basladım cunku (

dökülme sorunun varsa vitamin b eksikligi vardir demektir.
bende bi ara yumurtanin sarisini, zeytin yagi ve badem yagini karistirir sürerdim ama sacima bunlari sürerken sacim acayip yaglaniyor zaten benim tenimde sac tipimde yagli. onun icin vitamin B complex haplarini kullaniyorum ve bu haplar gayet ise yariyor sacim o kadar fazla dökülmüyor.

yılan yağı için saç çıkartıyo diyolar doğrumu?

evet tatlım ben 2 aydan berı kullanıyorum dipten kçük kçük çıktılar o kadar yoğun ki erkek arkdaşım bıle bunlar ne dıyor fön cekınce cok bell ı oluyor hatta hehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…