• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını kendileri boyayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar benim saçlarımı hep kardeşim boyuyodu ya da kuaförde yaptırıyodum ne yaptırcaksam. Kendiniz nasıl boyuyosunuz var mı bi yöntemi bi el atsanız bu konuya fisfisfis

biraz zor , benim bir arkadaşım vardı öne eğer saçları kendisi boyamaya çalışırdı tarardı falan ,ama uygun değil bence aralarda boya değmeyen yerler kalması yüksek ihtimal, ama çok uğraşılırsa niye olmasın , ben yapabilirim mesela [ paket hariç] arkayı görecek bir ayna ile olduşça incelenerek uygulanabilirCADIARZUtutam tutam ayrılır saçlar , o tutamın iyice boyandığından emin olundukça diğerine geçilir

bende kendim boyarım bi aynayı arkama birinde karsıma koyuyorum:) altan ayırıp boyuyorum sacları usten baslamıyorum

saclarımı toplayıp arkadan az az tutamlar bırakıyorum ayırdıgım tutamları boyuyorum..sonra bittiginde saclarımın uclarını boyuyorum en sonra butun saclarımı ovusturarak boya degmeyen yerlerede boyanın gelmesini saglıyorum

ben yapabilirmiyim diye hic tereddut etmedim:) deneyince alısıyo insan yaparsın..koyu bi renkse eger zor olmaz zaten

canım saçın nasıl oldu biside bilgilendirebilir misin rica etsem.bnde merak ediorum bu küllü kumralı.bide bişi sorcam arkadaşlar kolestonda koyu küllü kumral diye bi renk var mı acaba ?

ben hep kendim boyarım saçlarımda bayağı uzun ama açık renklerde boyanmamış yerler kalabiliyor en iyisi birinden yardım alarak yapmak....

kızlar ben yıllardır kendim boyarım saçlarımı üstelikde uzun saçlarım ve hep sorarlar bana kuaförün kim diye :)saçlarımı hep küllü tonlarla boyarım bazenda 2 farklı rengin küllü tonuyla boyarım zaten 2 kutu bile zor yetiyor....bu şekilde boyaya boyaya saçlarım şu an çok hoş bir sarı tonunda ve hiç açıcı kullanmadan sadece açık tonlarla boyayarak açtım...boyama şeklim ise sanki banyoda saçımı şampuanlıyormuşum gibi avucuma alıp saçıma sürüyorum hepsini sonrada iyice masaj yapıp hertarafa ulaştırıyorum bu kadarcık işte sonrada yıkıyorum :))

kızlar ben yıllardır kendim boyarım saçlarımı üstelikde uzun saçlarım ve hep sorarlar bana kuaförün kim diye :)saçlarımı hep küllü tonlarla boyarım bazenda 2 farklı rengin küllü tonuyla boyarım zaten 2 kutu bile zor yetiyor....bu şekilde boyaya boyaya saçlarım şu an çok hoş bir sarı tonunda ve hiç açıcı kullanmadan sadece açık tonlarla boyayarak açtım...boyama şeklim ise sanki banyoda saçımı şampuanlıyormuşum gibi avucuma alıp saçıma sürüyorum hepsini sonrada iyice masaj yapıp hertarafa ulaştırıyorum bu kadarcık işte sonrada yıkıyorum :))

aaaa gerçekten mi kız her yeri aynı tutuyo mu öyle valla çok pratik bi yöntem bulmuşsun canım kaydirigubbakcemile3

Back