şimdi önce ne tarafa ayırıyosan o tarafa ayırıyosun ıslak saçı, ardından kısalığına karar veriyosun ki benim için ölçüt en kısa yeri kaşımın ucuna gelen yeri oluyo daha kısası toplanıyo çünkü.
ardından normal tek bıçaklı permatiklerden birini alıyorum saçımı gerdiriyorum yana doğru yani tutuyorum sonra jiletle yavaş yavaş kesiyorum birden tırt diye kesince katlar güzel olmuyo.yavaş yavaş böyle sanki sakal keser gibi nası anlatıym onu bilemedim bi el hareketi vardır ya jiletle bişey keserken öyle yapar yapa aşağı kadar iniyorum. sonra üstten biraz inceltiyorum uçlarını. çok ölçülü yapmıyorum doğrusu. ama işin sırrı keserken saç açısını vermekte yani yana doğru indiğin için uzun bırakarak inceksin aynı boyda kısaltmıcaksın
tarif de edemedim ama emin ol bi kere denesen o kuaförlere para vermezsin elin alışınca ikinci seferde kendine en uygun şekli modeli buluyosun zaten. ben asla kuaförde yan kahkül kestirmiyorum rezil ediyolar çok kabarıyo.
ben de saçlarımı kendim kesiyorum... öncelikle bi kuaför makası edin ve saçını mutlaka ıslakken kes.
jiletle kesmeyi nasıl yapıyorsunuz...?
şu bildiğimiz banyoda kullanılan jiletler mi bunlar ?
saclarınızı kat kat kesmek ıstıyorsanız once sacınızı duzgun bır sekılde ıkıye ayırın cın cın yapacakmıs gıbıgozlerınızın hızasındaıkı santım ılerde baglayın kat artırmak ıstıyorsanız daha yukarıya baglayın sonra baglamadan once en uzun boyu hesap edıp bagladıgınız sacı duz kesın hepsını ayrı ayrı getırdıgınız ıcın kesımlerı farklı olacaktır acın ve de kat kat dort yıldır kendım kesıyorum harıka oluyor kakullere gelınce alnınızın yukarısında bsacınızı ayırıp one dogru tarayın cenenızın altında duz kesın kat kat olur basarılar
dayım kuafördü ondan biliyorum en kolayı saçını ıslatııpp önüne at saçını. sonra kafanın tepesinden toplar gibi yap uçlarından kes ne kdr kesmek istiyosan arkaya ver saçını sonra direk kat katt oluyo hatta kuaförler kaba taslak kısmını ilk başta öyle keser dikaktinizi çektiyse tabi sonra inceltirr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?