- Konu Sahibi EU1
şimdi önce ne tarafa ayırıyosan o tarafa ayırıyosun ıslak saçı, ardından kısalığına karar veriyosun ki benim için ölçüt en kısa yeri kaşımın ucuna gelen yeri oluyo daha kısası toplanıyo çünkü.
ardından normal tek bıçaklı permatiklerden birini alıyorum saçımı gerdiriyorum yana doğru yani tutuyorum sonra jiletle yavaş yavaş kesiyorum birden tırt diye kesince katlar güzel olmuyo.yavaş yavaş böyle sanki sakal keser gibi nası anlatıym onu bilemedim bi el hareketi vardır ya jiletle bişey keserken öyle yapar yapa aşağı kadar iniyorum. sonra üstten biraz inceltiyorum uçlarını. çok ölçülü yapmıyorum doğrusu. ama işin sırrı keserken saç açısını vermekte yani yana doğru indiğin için uzun bırakarak inceksin aynı boyda kısaltmıcaksın
tarif de edemedim ama emin ol bi kere denesen o kuaförlere para vermezsin elin alışınca ikinci seferde kendine en uygun şekli modeli buluyosun zaten. ben asla kuaförde yan kahkül kestirmiyorum rezil ediyolar çok kabarıyo.
teşekkür ederim.deniycem ben kestirdim ama hiç güzel olmadı.azıcık bi tutam saçı kesmiş kadın.saçlarım açıkken belli olmuyodu.eve geldim bi topladım birkaç tel saç düşüyo öne nerdyese.sinir oldum.bari kendim kesiyim de çoğalsın die düşündüm