işte tam da bunu diyprum aslında.. ben de bıktım ağlamaktan.. kendim keseyim diorum, bişeye benzemesse de en azından kendim yapmış olurum.. e param da cebimde kalır, sinirim de bosulmas..
ben sadece mahalle aralarındaki kuaförleri sevmiyorum bi kaç kere acil kestirmek için gitmiştim sadece kırıklarımı al dedim ki çok aşırı bi kırığım da yoktu ama bendeki yuh duramıyorum öylee kadım saçlarımı bi kesiti belimdeki şaç birden küt bi model olmuştu ve iğrenç kesmişti her tarfı yamuktu nerdeyse ben o şaçı 2 yıl uzatmıştım zaten çabuk uzayan bi saça sahip değilimm önümde duran makası aldım ve ani bir hareketle bende onun saçını kestimçok kmik olmuştu kadın tmm yaptığım şey kötüydü farkındayımda ama ben ona belimdeki saçı kulak hizasına getir demedimki ucundan azcık al dedim hak etmiştii
ben sadece mahalle aralarındaki kuaförleri sevmiyorum bi kaç kere acil kestirmek için gitmiştim sadece kırıklarımı al dedim ki çok aşırı bi kırığım da yoktu ama bendeki yuh duramıyorum öylee kadım saçlarımı bi kesiti belimdeki şaç birden küt bi model olmuştu ve iğrenç kesmişti her tarfı yamuktu nerdeyse ben o şaçı 2 yıl uzatmıştım zaten çabuk uzayan bi saça sahip değilimm önümde duran makası aldım ve ani bir hareketle bende onun saçını kestimçok kmik olmuştu kadın tmm yaptığım şey kötüydü farkındayımda ama ben ona belimdeki saçı kulak hizasına getir demedimki ucundan azcık al dedim hak etmiştii
ben kestim geçen hafta, bi anlık depreesyonik halimlen, aldığım gibi jileti ıslak saçımı güzelce taradım, ardından kahkül boyuma karar verdim. daha önceki tecrübelerimden ıslak saçın kuruyunca kısalıcağını öğrenmiştim:lepi:
ardından yan kahkül kestim sonra kenarlardan uçlara kadar jiletle kat verdim arkalarıda elim uzanabildiğince hafifçe incelttim. saçlarım belime yakın. genelde dalgalı kullanırım benim saçlarım hafif jöleleyince maşalı gibi olur, her gören allahım saçlara bak süper diyo. öyle havalı oldu yani. tavsiye ederim kökü sizde nası olsa ama dalgalıysa deneyin en azından hatayı çok belli etmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?