Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarını daha önce boyatmamış olup saç renginden sıkılanlara mükemmel önerimm!

Aysu07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
14
0
merhabalar... ben 20 yasındayım saçımı hiç boyatmadım boyatmakta istemiyorum malum dip boyası falan filan ugrasılcak seyler değil. ama insan ister istemez kendinde yenilik istiyor sıkılıyor saçrenginden boyatmak istiyordum ama cesaretde edemiyordum saç rengimi açtırsam e yine dip boyası gibi saçım uzadıkça dibinde koyuluk olucaktı. sonra netten iyice araştırdım ve çok güzel birşey buldum. LİMONN! belki bazılarınız ılıyordur bılmıyorum ama gercekten mukemmel dun dusa gırmeden once bır 0.5 lt şişeye 1 adet limon sıktım yarısından fazlayada su koydum (agzına kadar doldurmadım) sonra sacıma ıyıce yedırdım ben komple turmedım uclarından yukarıya yarıya kadar durdum tıplerınede seyrek surdum 45 dk beklettım yalnız arkdslr suna dıkkat edın kı ben aksam yaptım yanı gunes yoktu gunesın oldugu yerde yapsam emınım daha cok acar yanı sız cok acılsın ıstıyrsanız guneste yapım. sonuc olrk suan saclarım goze batmıcak sekılde bır ton acıldı ve dogal bır gorunumu devam edıyr bu sekılde dıp boya sıkıntısıda olmuyr ve saclarımda canlı bı gorunum var. bır kac aksamdaha boyle yapıcam bıraz daha dogal bır sekılde acılması ıcın. cunku annem sabah sacların ne kadr guzl daha canlı acık ton gorunuyr dedı :) bu arada benım saclarım kahverengı sıyah saclıların renkgı acılması ıcın buyuk ıgtımalle guneste durmaları gerekır. ins ısınıze yarar bı bılgı olmustur... :)

merhaba ,
sirke nasıl kullanılıyor saç rengini açmak için paylaşabilir misiniz acaba ? teşekkürler şimdiden

aslında ben saç sağlığı için yapıyorum ...

müthiş parlatıyor...ve şampaunın kimiyasallarından saçı arındırıyor..saç kremine bile ihtiyaç duymuyorsun bir zaman sonra

ve zamanla saç rengini de açtığını fark ettim ...

benim saçım kumral küllü doreli karışk ...boya yok ..

fakat akşamları sarı ışıkta koyu duruyordu saçım ...

kaç zamndır fark ediyorum artık akşamları bildiğin küllü bir tonda saçım ...çok tatlı bir renk oluştu

haftada 2 kez yarım çay bardağı sirkeyi maşrapa döküp üstüne komple su koyuyorum

saçımı şampuanlayıp normal suyla temizliyorum

sonra saçımın fazla suyunu sıkıp sirkeli suyu dökuyorum

sonra da havluya sarıyorum saçı...

başta beğenmeyebilirsin ...ilk 3 sefer bi tuhaf gelebilr ama ondan sonrası muhteşem...

saçı dökmesin....

sirke de açıyor saçı ....çok güzel hemde

aa sirkeyi ilk defa duydum ama yinede limonu öneriririm cünkü koku bakımındadanda cok ıyı oluyor rahatsız edıcı bır kokusu yok :) ve dogal goruntusunu koruyor sacın ama yınede sırkeyı merk ettim elmamı üzüm mü :)

saçı dökmesin....

sirke de açıyor saçı ....çok güzel hemde

saçı dökmüyor canım ben bır defa yaptım ama oyle bı sıkıntım olmadı hem soyle bırsey yatırlıyorum. lomonla purayı karıstırıp yuzume maske yapıyrdum guzellık uzmanı arkdsım tug yapr lımon demıstı :) dokme gıbı bı durumu olcagını sanmıyrm yanı:)

aa bak koku dediğin iyi oldu..

sirke saç kuruyana adar kokar...kuruduktan sonra kokunun k si kalmıyor...

haftada 1 vücütta da yapıyorum ben ...aynen kokudan eser yok ...

limonun dökmesi de şeyden sormuştum ..

hani eski genç erkekler jöle yokkene limon sürüyolardı ya ...şimdi hepsi kel

ama limon da aklımda haftada 1 kereden birşey olmaz hele de su ile karıştırılınca

diye düşünuyorum...

çok teşekkür ederim melissadan ,
denemek üzere not aldım

aa bak ama sunuda belırtım ben sac dıplerıme degdırmıyorum belkı ondan dokulmemıs olabılırr bırde sırkeyle yapınca ılk begenmeye bılısınız demıssın ya ondan kararsız kaldım yapmaya :) ama lımon gercekten cok ıyı oluyor suyla karıstırıyorsun bırde ya ondan bı zararı olmuyor ıste. bır bır kac gunde bır yapıcam cunku kendı dogal sac rengımmı gıbı duruyor fazla aılsın ıstemıyorum zaten cok acılınca sac uzarken dıp boyası gıbı oluyor :) ama lımon gıbı saca parlaklık vererek tonuyla oynayan bırsy olunca rahtlıkla suruorum ve sacımın rengı degısıyor sen bı lımonu dene hep yaprsın emın ol :)

acaba bendemi denesem açıldıysa neden bir kaç yapmak istiyorsunuz haftada orayı anlamadım 1 kere yaptım açıldı diyorsun sürekli yapmak niye bende yapayım :) emziriyorum boyayamıyorum :) sıkıldım değişiklik istyrm

Benim ortaokul yıllarımda öyle jöle falan zor bulunan şeylerdi, hepimiz saçımızı limonla şekillendirirdik
hele de erkekler avuç avuç limon dökerlerdi, saç öyle sertleşirdi ki balta vursan kırılmaz
bütün gün de öyle dolaşılırdı güneş altında ama hiç de açılmıyordu rengi, belki belli belirsiz bir kırılma oluyordur... eğer limonun saç rengini açıcı etkisi olsa o dönem erkeklerin hepsi sarışın olurdu
saçınıza parlaklık katmıştır ondan açılmış gibi görünüyordur, ama limon saç rengini açmaz, fazla beklentiniz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…