merhabalar... ben 20 yasındayım saçımı hiç boyatmadım boyatmakta istemiyorum malum dip boyası falan filan ugrasılcak seyler değil. ama insan ister istemez kendinde yenilik istiyor sıkılıyor saçrenginden boyatmak istiyordum ama cesaretde edemiyordum saç rengimi açtırsam e yine dip boyası gibi saçım uzadıkça dibinde koyuluk olucaktı. sonra netten iyice araştırdım ve çok güzel birşey buldum. LİMONN! belki bazılarınız ılıyordur bılmıyorum ama gercekten mukemmel dun dusa gırmeden once bır 0.5 lt şişeye 1 adet limon sıktım yarısından fazlayada su koydum (agzına kadar doldurmadım) sonra sacıma ıyıce yedırdım ben komple turmedım uclarından yukarıya yarıya kadar durdum tıplerınede seyrek surdum 45 dk beklettım yalnız arkdslr suna dıkkat edın kı ben aksam yaptım yanı gunes yoktu gunesın oldugu yerde yapsam emınım daha cok acar yanı sız cok acılsın ıstıyrsanız guneste yapım. sonuc olrk suan saclarım goze batmıcak sekılde bır ton acıldı ve dogal bır gorunumu devam edıyr bu sekılde dıp boya sıkıntısıda olmuyr ve saclarımda canlı bı gorunum var. bır kac aksamdaha boyle yapıcam bıraz daha dogal bır sekılde acılması ıcın. cunku annem sabah sacların ne kadr guzl daha canlı acık ton gorunuyr dedı :) bu arada benım saclarım kahverengı sıyah saclıların renkgı acılması ıcın buyuk ıgtımalle guneste durmaları gerekır. ins ısınıze yarar bı bılgı olmustur... :)