Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarina Aşk Alevi Rengini Deneyen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar saçınızı kızıla boyarken kaşlarınızı da boyatıyormusunuz? benim saçımda sarı röfle var. ama eşim kızıl diye tutturdu. kaşlarım koyu kahve kızıla boyatırsam kaşlarımı da boyatim mi? önerilerinizi bekliyorum

bence hıç gerek yok kaşların zaten koyu renkmıs sırıtmaz yanı. benımkıde ole boyamayı dusunmuyorum çok sırıtır bence. yerimseniben

teşekkür ederim canım benim eşimde kaş takıntısı var da biraz. mesela saçlarımda sarı röfle var. tutturmuş kaşların neden siyah diyor. aslında koyu kahve de o siyah zannediyor :)

canım en yakın zamanda çekildiğim düğün resmimi koydum sence kızıl bana yakışı mı? ben önce bakır kızılı falan denemek istiyorum sence ?

evet bence yakısır sana bakır kızılı. benim tenımın rengi tamamen süt beyazı ve sonbahar kızılı yapıcam bu aksam tamamen cırtlıcak yanı ama kotu durmaz heralde ne olursa olsun bence bı kere denemekte fayda var ıçımızde ukte kalmasın dımı amayerimseniben

bende kızılı kendıme bu resmımden yakıstırıyorum esarbım bordo kızıla kaçıyo herkez bana çok yakıstırıyo demekkı kızıla boyasam bole guzel durcak.....

evet bence de şekerim. ben yılbaşı için düşünüyorum kaç gün önceden boyatim ? yılbaşı günü boyatsam olur mu?

bide en guzel kızıl aşk alevı ve sonbahar kızılıymıs ben sonbahar kızılı aldım mukkemmel bı renk ama bende nasıl durcak aksam gorcem :)
bu renk ıste yy mukemmel duruyo yaa..

yılbası gunu boyata bılırsın esın evde yoksa ozellıkle ona guzel bır suprız olur senı gorunce. :)

eşim işte olacak bende izinliyim o gün boyatıp eşime dediğin gibi sürpriz yapmak istiyorum. eşim çok istiyor 2 aydır sürekli oyalıyorum ama artık dayanamıcam bende kızıla geçecem ama aşk kızılı ile bakır kızılı arasında kaldım ?

kızlar ben dun aksam boyadım saçımı mukemmel olduuu.. ama o kadar berbat kokuyorku ben ılkkez bır boyanın boyle kotu koktugunu gordum ve dayanamayıp yarıda bıraktım mıdem çok kotu oldu çunku dokundu galıba bana tamamen kızıl rengı kutudakının aynısı oluyo uçları çok guzel oldu ama ust tarafını dıbıne kadar boyatamadım dayanamadım cunku gölge gibi duruyo sımdı tavsıye edıyorum kesınlıkle ama benım gıbı korkup yarıda bırakmazsanız...:çok üzgünüm:

tabı esım çok begenmedı kendı saçının rengı daha guzel:icecream: ayrıca bundan sonra sadece platın sarı dedi ve kuaförde....

kızıl çok güzel bir renk
bende kızılım bi dahaki sefere aşk alevi yapıcam
şu an ateş kızılı...

Açıkçası ben ne kızılı olduğunu bilmiyorum..... Kuaförüm karışıtırıyo bi kaç tane boyayı birbirine sonra sürüyo sonuç bu avatardaki halim işte :))

bu kuaförler hep karıştırıyor zaten.
kime sorsan bilmiyorum kuaför birkaç boyayı karıştırdı diyor

Ama evde boyayamam ben...... Beceremem onu.. Keşke yapabilsem ama

ben alıştım ya.
tek kullanımlık aşçı eldivenleri var ya.
onlarla çok rahat oluyo
hemen banyoda 10 dakika da sürüp geçiyorum bilg.başına bekleme süresi çabuk geçiveriyo kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…