E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar aranızda alix avien diva saç boyası deneyen oldumu.ben dün aldım daha boyamadım.sanırım fazla akmıyormuş boya ve parlaklık veriyomuş saça.koyu kumral yoğun kızılını aldım.bir kutuda kestane kızıl.renkler süper duruyo ama tedirginim.sizlere danışmak istedim.yardım.......
bende kullandım ask alevını ama beyenmedım yada bende tutmadı turumcmsu gbı bır renk oldu
ben sizden esinlenerek aşk alevi ile şarap kızılını karıştırıp saçım gür anca yetti boyadım harika oldu
herkes çok beğendi doğal harika diyorlar
teşekkürler sizlere
Koleston aşk alevi benim eski boyam..benim geçen sene saçlarım o renkti...Hatta yanlış hatırlamıyorsam kod numarası da 66/46 ydı :dilcikar: Valla bana yakıştığını söylüyordu herkes ki bende kendime yakıştırıyordum ama 20 günde bir falan tekrarlaman lazım boyanı bilemedin ayda bir çünkü çok akıyor...Ve özel havlun olmalı havluları mahvediyor :1no2: Ben yastığımın üstüne de ayrı eski bi havlu seriyordum banyo yaptığım zaman yoksa yastık kılıfı fa güme gidiyor kafamçokkarıştı
evet ama palette aldım ben az once palette serısı konusunu okudum kımse memnun kalmamıs bı sorun olurmu acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?