canım peki cok mu acık kırmızıya yakınmı bende denemek istiyorum ama bi arkadasım sarap kızlıyla ask alevini karıstrıp kulandı ve mutıshh duruo:) bende ne cok acık neden cok koyu ıstıyorum
yok yaaa öyle acaip bi kırmızı değil bordo gibi diyeyim ben sana yani senin istediğin renkte anladığım kadarıyla valla bana sorarsan dene derim a.s.
arkadaşlar beni de özendirdiniz yaa:) benimde saçımda siyah var.bende boyasam iyi tutarmı.bilgisi olan varmı
saoll cnm ya sarap kızlıyla karıstırırsalar cok mu koyu durur oda ama ask alevini herkes onerıyor saollyerimsenibena.s.
valla onun hakkında bişey diemicem canım ama benim yaptığımı söyleyeyim sana açık kahve boyalıydı saçlarım onun üstüne karıştırmadan direkt olarak kızıl yani aşk alevi boyadım hatta bi resim koyucam (sadece saç rengine bak mümkünse biraz geniş bi insan olabilirim biliorum kilo vermem gerek :roflol: )benimki bu renk oldu işte....
ayyyy bu renk mukemmelmıs gercekten sanada cok yakısmıs arkadasım masallah...ama benım sacımda mumkun degıl bole durmaz yaaaa....
yıllarca koleston ask alevı kullanmıs bırı olarak tavsıyelerım:
mutlaka ve mutlaka oncelıkle kendınıze kırmızı bı havlu edının ( annem dayanamamıs bana kırmızı bı havlu almısdı :Roflol: )
muhtemelen cabuk akıcakdır ıyıce akmasını beklemeden boyamayın..
sampuanınızı degısmeyın rengı soluyo..
profle ustune atarsanız roflenız sık degılse kalın balyajsa super oluyo sankı koyu kızıla boyanmıs ve aralarına balyaj atılmıs gıbı oluyo.. eger roflelıyse acık kahve yada acvık kumrala once boyayın ve boyadıkdan 10 gun sonra fılan kızıl yapın...
mutlaka kaslarınızıda kaş boyasıyla yakın renklere boyayın
heheh yeterlımı bu bılgıler sorucagınız bısey olursa cevaplarım cok uzun yıllar kullandım ben cunku ask alevını okulda bıle sesını cıkarmıyolardı :))
muhteşemmmmmmmmmmm...a.s.a.s.a.s. aman nazar değmesin çok güzel olmuş müthiş yakışmış
teşekkürler canım anlattıkların için ben daha güzel anlatamazdım valla a.s. bu arada fotoğraflarına baktım demin kuzenime acaip benziosun... ve röfleli halinde güzelmiş bayaa yakışmış sana a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?