benım saçlarım çok acık sarı ya boyadıgımda kına gıbı durursa ay çok kotu olur ya.....
yok canım bence hiç kına gibi felan durmaz kullanabilirsin bence ben hep kendim boyarım 3-4 yıldır saçlarım kızıl ve bi aralar sadece bu aşk aleviyle boyuyodum.hatta size başımdan geçen bi olayı anlatayım.başka bir marka saç boyasının kızıl rengini aldım normal tüp boyaydı.denemekten bişey çıkmaz dedim aldım ve boyadım inanmazsınız koyu kahve oldu saçlarım.sonra şimdi bu saçla kuaföre gitsem (bir kere daha başıma geldi oradan biliyorum)yok işte oryelle açmadan tutmaz cart tı curttu diyecekler en iyisi kendim halledeyim dedim ve marketlerde satılan her hangi boyanın açık sarı rengini alıp boyadım ve inanmazsınız boya boyayı açmaz derler ama saçlarım bakır rengi gibi bir renk oldu baya açıldı yani sonra ardından normal aşk aleviyle boyadım ve gayet de iyi oldu o yüzden yani rahatlıkla boyayabilirsin normalden daha canlı açık bir kızıl olabilir ama 2. yıkamada renk oturur bence..
ama sacımın tamamı sarı degıl üstlerde uzayan saçlarım kumral.pekı yarısı acık kızıl yarısı kızıl olurmu acaba???
evet dıplerden gelen kendı sacım.....çok kararsız kaldım bende yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?