Saçlarına aşık olan bayanlar :)

MK7

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
29
3
6
K.K.T.C.
Kızlar merhaba. Benim orjinal saç rengim kumral. Ayda 1 boyatıyorum,dibi kumral olduğu için dip geldiği zaman boyam çok sırıtmıyor. Kuaförüm başarılı küllü açık sarıya boyuyor ve doğal duruyor. Normalde dalgalı saçlarım ama ben düz seviyorum ve haftada 2-3 kez düzleştiriyorum (Artık sadece önleri yapacağım) Bakımını da ihmal etmiyorum. Yağlar kullanıyorum. Şuan saçım sütyen hizamın 2-3 cm altında. 2 ay içinde belime gelmesini istiyorum. Sarımsak özlü şampuan kullanıyorum 1 haftadır. Mümkün müdür acaba?:2::3:

Selam :-)
Sac ayda 1-2cm uzar, bazi sampuanlar uzamaya yardimci olsa bile okadar uzamasi zor.ayda en fazla 2cm den uzadigini hesap edersen 2-3 ayda en fazla 6cm uzar. Tabi uclari saglikliysa,eger uclari kiriksa ki zaten dipten nekadar uzarsada uctan kirilip,koptugu icin bi fark etmiyr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Has zeytin yagi, evigen(e vitamini igne olan) bepanthene(igne olan) badem yagi bunlari karistirip saclariniza bakim yapabilirsiniz faydasini gorursunuz ;)

Selam :-)
Sac ayda 1-2cm uzar, bazi sampuanlar uzamaya yardimci olsa bile okadar uzamasi zor.ayda en fazla 2cm den uzadigini hesap edersen 2-3 ayda en fazla 6cm uzar. Tabi uclari saglikliysa,eger uclari kiriksa ki zaten dipten nekadar uzarsada uctan kirilip,koptugu icin bi fark etmiyr

Ya cok az değil miiii ? :50: Kas biyik istemediğimiz kadar uzar. Ama sac istediğimiz kadar uzamaz. Sinir oluyorum. Soguk suyun hızlı uzatmaya etkisi var diyolar ne kadar dogru acaba?:20:

Kan dolasimini hizlandirdogo icin dogruc en son durulamayi sogul suyla yapabilirsin ama dedigim gibi en fazla uzayacsgi o

Back